Αυτοπυρπολήθηκε συνδικαλιστής σε συνέντευξη τύπου!

Κάποιοι άνθρωποι βρίσκουν πολύ περίεργους τρόπους για να διαδηλώνουν, αλλά σίγουρα ένας συνδικαλιστής από την Μογγολία βρήκε τον πιο ανατρεπτικό και περίεργο τρόπο, για να δείξει την αντίδραση του προς τις αποφάσεις του κράτους.

Ο λόγος για τον επικεφαλή της ένωσης των συνδικαλιστών, ο οποίος σε συνέντευξη του στο Ουλάν Μπατόρ, την πρωτεύουσα της Μογγολίας, εξέφραζε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ανθρακωρύχοι και οι οικογένειες τους, που έχουν βρεθεί σε πολύ άσχημη κατάσταση. Μέχρι που στο τέλος, αποφάσισε να βάλει φωτιά στον εαυτό του.

 

Δες επίσης: 28χρονος σκοτώθηκε από βόλτα με καροτσάκι του μάρκετ!

 

Συνδικαλιστής στη Μογγολία έβαλε φωτιά στον εαυτό του σε συνέντευξη τύπου

sindikalistis moggolia fotia

Το πρόβλημα που εξέφρασε ο συγκεκριμένος επικεφαλής της ένωσης των συνδικαλιστών, του οποίου το όνομα παραμένει άγνωστο, αφορούσε την σκέψη της κυβέρνησης για την πώληση της βιομηχανίας της εξόρυξης άνθρακα προς την Κίνα.

sigklonistiki eidisi kosmos

Χαρακτηριστικά είπε στην συνέντευξη πως η κυβέρνηση δεν υποστηρίζει πλέον την εταιρεία τους (Erdenes Tavan Tolgoi) και αυτό έχει ως αποτέλεσμα, οι οικογένειες των εργαζομένων να μην έχουν ούτε τα βασικά και να λιμοκτονήσουν.

Η επόμενη κίνηση του λοιπόν ήταν να κάψει τον εαυτό του μπροστά σε όλους, όπως είπε για το λαό της Μογγολίας και φυσικά των παιδιών τους.

enosi sindikaliston moggolia fotia

Έτσι μέχρι να συνειδητοποιήσουν όλοι οι παρευρισκόμενοι το τι είχε πει πως θα κάνει, εκείνος περιέλουσε το κοστούμι του με ένα υγρό και αυτοπυρπολήθηκε. Εκεί ήταν που ξεκίνησαν οι κραυγές και ενώ εκείνος έπεσε φλεγόμενος στο πάτωμα, οι υπόλοιποι που ήταν γύρω του άρχισαν να τον χτυπούν με τα σακάκια τους, για να σβήσουν την φωτιά.

fotia sinenteuksi tipou

Την λύση όμως, για καλή του τύχη την έδωσε ο πυροσβεστήρας, με τον οποίο κατάφεραν να θέσουν την ζωή του εκτός κινδύνου. Αρκετοί ήταν οι δημοσιογράφοι που άρπαξαν τα μικρόφωνα τους και άρχισαν να τρέχουν, ενώ φυσικά υπήρχαν και άλλοι που παρέμειναν, ώστε να καλύψουν αυτό το συγκλονιστικό περιστατικό.

Αυτός ο άνδρας όπως μπορείτε να φανταστείτε υπέστη σοβαρά εγκαύματα και μεταφέρθηκε αυτομάτως στο νοσοκομείο και μέχρι και σήμερα είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!