20 Λόγοι που πρέπει να φοράς κράνος!

Είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να φοράς κράνος ακόμη κι αν οδηγείς ποδήλατο, αλλά πολλοί είναι εκείνοι που δεν το κάνουν. Ίσως το παράδειγμα που έδωσα με το ποδήλατο να σου φαίνεται παρατραβηγμένο αλλά και μόνο που θα κυκλοφορείς μέσα στην κίνηση ο κίνδυνος ενός ατυχήματος είναι αρκετά μεγάλος και όλοι μας γνωρίζουμε ότι κανείς δεν δίνει την απαραίτητη σημασία στους οδηγούς ποδηλάτων.

Βέβαια, πάνω κάτω ισχύει το ίδιο και για τις μηχανές και τα μηχανάκια. Γι’ αυτό και ακούμε καθημερινά για ένα σωρό ατυχήματα που γίνονται.

Τα κράνη όμως μπορούν να κρατήσουν το κεφάλι του οδηγού σταθερό κατά την πτώση και φυσικά να το προστατεύσουν από μία σύγκρουση, αλλά και από το πρόβλημα που μπορεί να προκληθεί αν συρθεί κάποιος στην άσφαλτο με το κεφάλι.

Αν δεν μπορώ να σε πείσω εγώ όμως σίγουρα θα το καταφέρουν οι εικόνες που ακολουθούν, όπου θα δεις πως μπορούν να σου σώσουν τη ζωή! Δες ακόμη 15 απλά πράγματα που θα μπορούσαν να σου σώσουν τη ζωή!

 

Πως το να φοράς κράνος μπορεί να σου σώσει τη ζωή!

akriva krani asfalis odigisi aggouria.net atixima prosopo prostateutiko atuxes stigmes ski atuximata kefali atuximata mixanaki asfaleia ergatika atuximata gera krani mixanes grantzounismeno kranos helmet accidents kranos aimata aggouria.net kranos astunomias kranos atuxima mixani nosokomio peristatika podilato atiximata autokinita prostateutiko kranos mixanaki spasmeno kranos podilatou sugkrousi podilato amaksi sumvoules odigisis suntrimmia atuximata

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!