Ληστής έκλεψε μόνο τα δεξιά παπούτσια από κατάστημα!

Η κλοπή θεωρείται αδίκημα και τιμωρείται από τον νόμο. Πολλοί όμως είναι αυτοί που δεν υπακούν σε νόμους. Οι κλοπές υπήρχαν, υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν για όσο υπάρχει ζωή στη Γη. Κάποιοι το κάνουν επειδή έχουν την κλεπτομανία και νιώθουν ότι έχουν ανάγκη να το κάνουν. Συνήθως όμως αυτοί είναι πλούσιοι άνθρωποι.

Άλλοι το κάνουν καθαρά από ανάγκη όταν βρεθούν σε αδιέξοδο. Κάποιοι άλλοι όμως το κάνουν γιατί απλά θέλουν να έχουν περισσότερα υλικά αγαθά από ότι έχουν. Δεν υπάρχει όμως καμία λογική να κλέψεις υλικά αγαθά που δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Μια παρόμοια περίπτωση με την τελευταία έγινε σε κατάστημα παπουτσιών.

 

Δες επίσης τους 5 πιο ενδιαφέροντες ληστές του κόσμου!

 

Κλέφτης σε κατάστημα παπουτσιών παίρνει μόνο τα δεξιά παπούτσια!

listis papoutsia aggouria.net

Δες επίσης το Top 5 με τους πιο περίεργους κλέφτες της ιστορίας!

Στις 25 Αυγούστου, σημειώθηκε μία κλοπή σε κατάστημα παπουτσιών. Το περίεργο είναι ότι δεν πήρε χρήματα από το ταμείο αλλά μόνο παπούτσια από την βιτρίνα. Τα δείγματα φυσικά ήταν μόνο για το δεξί πόδι και όχι και για τα 2. Φυσικά είναι άχρηστο να πάρεις παπούτσια μόνο για το δεξί πόδι εκτός κι αν έχεις 2 δεξιά πόδια. Δυστυχώς μερικοί ρισκάρουν την ελευθερία τους για το τίποτα.

Ο ληστής κατάφερε να πάρει ένα ζευγάρι sneakers, μερικά μπλουζάκια και hoodies, τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει. Κατά την διάρκεια της ληστείας δεν υπήρξε κανένα θύμα, καθώς δεν ήταν κανείς για να δει τον ληστή. Η κάμερα κατέγραψε κάθε στιγμιότυπο αλλά το πρόσωπο του δράστη ήταν καλυμμένο. Η αστυνομία έπιασε τον ύποπτο και έχει ασκήσει μηνύσεις σε ένα 17χρονο.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!