Κοριτσάκι γεννήθηκε χωρίς χέρια και έμαθε να τρώει μόνο του με τα πόδια!

Φαντάζεσαι πως θα μπορούσε να είναι η ζωή σου αν γεννιόσουν χωρίς χέρια; Προφανώς δεν θέλεις ούτε να το φανταστείς κάτι τέτοιο!

Είναι σίγουρα ότι πιο δύσκολο το να μην έχεις χέρια. Ακόμη και χωρίς πόδια υπάρχουν τα αναπηρικά καροτσάκια, ώστε να μπορούν να μετακινηθούν όσοι δεν μπορούν να περπατήσουν. Τι γίνεται όμως όταν λείπουν τα άνω άκρα και δεν μπορείς να πιάσεις τίποτε και πάνω απ’ όλα δεν μπορείς ούτε να φας, μιας και πρέπει πάντα κάποιος άλλος να σε βοηθάει;

Ακόμη και σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν άνθρωποι που έχουν την δύναμη και την θέληση να τα καταφέρουν μόνοι τους και μάλιστα από πολύ μικρή ηλικία, όπως το κοριτσάκι που θα δεις στο βίντεο στην συνέχεια!

 

Η Vasilina που γεννήθηκε χωρίς χέρια μας έδειξε τι μπορεί να κάνει η θέληση!

Η μικρή Βασιλίνα, από τη Ρωσία, βρήκε μόνη της τον τρόπο να φάει, μην έχοντας χέρια για να μπορέσει να πιάσει το πιρούνι της. Σκέφτηκε σαν μεγάλος άνθρωπος και χρησιμοποίησε ότι θα μπορούσε να την βοηθήσει στην προκειμένη περίπτωση, δηλαδή τα δάχτυλα των ποδιών της.

vasilina-rosia-video

Κι ενώ πολλά μωρά όταν προσπαθούν να φάνε μόνα τους, χρησιμοποιώντας τα χέρια τους, γίνονται χάλια και πολλές φορές δεν προλαβαίνει καν να φτάσει το φαγητό στο στοματάκι τους, αυτή εδώ η μικρή το κατάφερε με μεγάλη επιτυχία.

rosia-moro-troei-me-podia-aggouria-net

Το συγκεκριμένο βίντεο ανέβηκε στο Facebook από την μητέρα του μικρού κοριτσιού, με τον τίτλο “Για τους fans της Βασιλίνας” και μέσα σε μόλις 6 ημέρες μάζεψε 64 εκατομμύρια προβολές και υπέροχα σχόλια για το πόσο έξυπνη είναι και το πόσα πράγματα θα μπορέσει να καταφέρει με την θέληση που έχει.

Μακάρι όλοι να παραδειγματιστούμε από αυτό το κοριτσάκι και να μην τα βάζουμε τόσο εύκολα κάτω, πιστεύοντας πως εμείς είμαστε στην χειρότερη κατάσταση. Σχεδόν όλα μπορούν να αντιμετωπιστούν με την δύναμη της θέλησης και της πίστης στον εαυτό μας!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!