Κίνα Vs Γερμανία: Ποιο αυτοματοποιημένο σύστημα parking είναι καλύτερο

Σε αρκετές χώρες έχουν ξεκινήσει να επιλέγουν το αυτοματοποιημένο σύστημα parking, όπου ο οδηγός δεν χρειάζεται να κάνει απολύτως τίποτα από την στιγμή που θα φτάσει στον χώρο στάθμευσης των αυτοκινήτων και θα κόψει το εισιτήριο του.

Μπορεί το ποσό που πληρώνει ο κάθε οδηγός να είναι κάπως αυξημένο σε σχέση με τα όσα έχουμε συνηθίσει, αλλά σίγουρα αξίζει, μιας και γλιτώνεις τον χρόνο και τον κόπο που θα έκανες να μπεις σε ένα parking και να ψάχνεις που θα αφήσεις το αυτοκίνητο σου.

Γιατί τα νεύρα που τα πας, όταν βλέπεις ότι κάποιος έχει πιάσει δύο θέσεις πάρκινγκ ή έχει διπλοπαρκάρει εμποδίζοντας κάποιο από τα άλλα αυτοκίνητα να βγει με άνεση; Ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο έχει εφευρεθεί το ρομποτικό σύστημα, το οποίο αναλαμβάνει να πάρει το αυτοκίνητο σου και να το τοποθετήσει με ασφάλεια σε μια θέση parking.

Ανάμεσα λοιπόν σε αυτές τις χώρες που έχουν φτιάξει τέτοιου είδους χώρους στάθμευσης, είναι και η Κίνα με την Γερμανία. Στην συνέχεια μπορείς να δεις την ιδέα της κάθε χώρας και να επιλέξεις ποια πιστεύεις ότι είναι καλύτερη!

 

Αυτοματοποιημένο σύστημα parking Κίνας Vs Γερμανίας!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!