“Έξυπνη” πατέντα για parking που δεν έχετε ξανά δει!

Πόσες φορές έχει τύχει να ψάχνεις απεγνωσμένα για ώρες για μια θέση parking και να μην μπορείς να βρεις με τίποτα; Σίγουρα αρκετές, σε όλους μας έχει συμβεί. Κάποιοι βέβαια είναι πιο τυχεροί και έχουν μια θέση στο σπίτι τους, είτε στην αυλή είτε ακριβώς μπροστά, είτε ακόμη και στην πυλωτή της πολυκατοικίας τους.

Για να έχεις όμως μια δική σου θέση θα πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη έγκριση, την οποία μερικές φορές δεν την παίρνουν όλοι. Κάτι τέτοιο συνέβη και στον Βέλγο Eric Vekeman, που είχε κάνει αίτηση για να πάρει άδεια για γκαράζ, αλλά τελικά δεν του την έδωσαν. Το τι πατέντα σκέφτηκε και έκανε είναι απλά απερίγραπτη.

 

 

Δεν του έδωσαν άδεια για θέση parking και έκανε μια τρομερή πατέντα

Ο συγκεκριμένος κύριος μόλις είχε κλείσει το κατάστημα τροφίμων του, το οποίο βρισκόταν δίπλα στο σπίτι του και έτσι είπε να το εκμεταλλευτεί  με έναν μοναδικό τρόπο.

Το γκαράζ που έφτιαξε στο εξωτερικό του μοιάζει να είναι μια απλή τζαμαρία καταστήματος, αλλά στην ουσία ανοίγει η τζαμαρία και ο τοίχος από κάτω, μιας και είναι συρόμενος και είναι ελεύθερος ο χώρος για να περάσει το αυτοκίνητο του. Δες λοιπόν το τι έκανε και θα μείνεις άφωνος!

periergo parking

patenta parking

eksupnes patentes

autokinita xoros parking

gkaraz spiti

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!