Πως να φτιάξεις την χτυπημένη πόρτα του αυτοκινήτου σου!

Το να επισκευάσεις το αμάξι σου μετά από ένα ατύχημα, είτε αυτό είναι μικρό είτε μεγάλο, σίγουρα κοστίζει αρκετά. Τα σημεία που την πληρώνουν συνήθως είναι ο μπροστά και πίσω προφυλακτήρας, αλλά και η πόρτα του αυτοκινήτου. Από αυτά τα τρία όμως σίγουρα η πόρτα είναι που δεν θα ήθελες να πάθει τίποτα.

Ευτυχώς όμως ζούμε σε μια εποχή που οι πατέντες για τα αυτοκίνητα είναι άπειρες και έτσι μπορούμε να μετατρέψουμε τις γρατζουνιές και τα βαθουλώματα σε έργο τέχνης. Αν λοιπόν τυγχάνει να σε έχουν χτυπήσει στην πόρτα και δεν θέλεις να πληρώσεις τα μαλλιοκέφαλα σου για να την κάνεις να δείχνει σαν καινούρια, δες την έξυπνη ιδέα που είχε ένας Ρώσος!

 

Πως να κάνεις την χτυπημένη πόρτα του αυτοκινήτου σου να μοιάζει σαν καινούρια!

episkeui portas autokinitou

Ένας Ρώσος λοιπόν είδε την πόρτα από το αμάξι του να καταστρέφεται από ένα φορτηγάκι, του οποίου ο οδηγός δεν μπορούσε με τίποτα να υπολογίσει το μέγεθος του οχήματος του αλλά και τις αποστάσεις. Ο οποιοσδήποτε από εμάς, σε μια ανάλογη περίπτωση, θα πήγε απευθείας να του την φτιάξουν, αλλά ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης είχε μια πολύ πιο έξυπνη ιδέα.

patentes autokinita aggouria.net

Δες επίσης 15 Θεϊκές πατέντες σε αυτοκίνητα!

Αυτό που έκανε ήταν να πάρει έναν ανεξίτηλο μαρκαδόρο και να ξεκινήσει να σχεδιάζει ένα λεπτομερή χάρτη της περιοχής στην οποία έμενε. Τα βαθουλώματα τον βοήθησαν πολύ στο να κάνει τα βουνά να δείχνουν τρισδιάστατα και το αποτέλεσμα έμοιαζε σαν να είχε βάλει ένα πολύ εντυπωσιακό αυτοκόλλητο.

exypnes idees amaksia

Βέβαια, ο οδηγός του αυτοκινήτου που τον είχε χτυπήσει προσφέρθηκε να πληρώσει για την ζημιά που είχε προκαλέσει, Παρόλα αυτά όμως ο τρόπος που το χειρίστηκε ο Ρώσος οδηγός έδωσε μια πολύ καλή ιδέα σε όλους όσους αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα και δεν έχουν την οικονομική άνεση για να το επισκευάσουν.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα σκεφτείς να βάλεις μερικά περίεργα και αστεία αυτοκόλλητα στο αμάξι σου ψάξε μήπως υπάρχει κάποιος πιο εντυπωσιακός τρόπος να λύσεις το πρόβλημα σου!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!