13+1 Περίεργες επισκευές και πατέντες αυτοκινήτων!

Η επισκευή ενός αυτοκινήτου δεν είναι και ότι πιο οικονομικό. Ιδίως όταν πηγαίνεις στο συνεργείο αυτοκινήτων για να σου φτιάξουν μια μικρή βλάβη που υπάρχει και ο μηχανικός καταλήγει να μοιάζει με πλανόδιο που προσπαθεί να σου πουλήσει χίλια δυο άλλα. Και κάπως έτσι, αρκετοί άντρες κυρίως, καταφεύγουν σε διάφορες πατέντες αυτοκινήτων που στην καλύτερη περίπτωση προκαλούν γέλια!

Στην συνέχεια, μπορείς να δεις απίστευτα περιστατικά, όπου οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων προσπάθησαν να αλλάξουν την εμφάνιση των αμαξιών τους για να μοιάζουν πιο ακριβά, αλλά και αστείες εικόνες από άτομα που διάλεξαν έναν μάλλον πολύ περίεργο τρόπο για να επισκευάσουν προβλήματα που υπήρχαν είτε στο air condition είτε ακόμη και στην εξάτμιση. Δες ακόμη 15 θεϊκές πατέντες σε αυτοκίνητα!

 

Πατέντες αυτοκινήτων και περίεργοι τρόποι για να επισκευάσεις το αμάξι σου!

amaksi air condition amaksi ptisomenes rodes asteies eikones amaksia aggouria.net asties episkeues autokiniton diy aerosakos amaksiou diy autokinita aggouria.net fails autokinita paraksenes eikones amaksia paraksenes episkeues autokiniton patentes autokiniton aggouria.net perierges eikones autokinita perierges episkeues autokiniton perierges patentes autokinita provlimata eksatmisi eikones

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!