Τα 5 καλύτερα πληρωμένα antivirus για το 2017!

Ενώ αρκετός κόσμος ψάχνει να κατεβάσει κάποιο free antivirus οι εταιρείες έχουν ρίξει πολύ τις τιμές στα πληρωμένα antivirus, προσφέροντας πολύ περισσότερες επιλογές και χαρακτηριστικά στους χρήστες.

Τα Windows 10 τώρα, είναι ήδη εξοπλισμένα με το Windows Defender Security Center, το οποίο σίγουρα κάνει εξαιρετική δουλειά κατά των ιών αλλά φυσικά και άλλων μορφών κακόβουλου λογισμικού. Γι’ αυτό εξάλλου και είναι αρκετοί οι χρήστες θα ισχυρίζονται ότι ο Defender είναι το μόνο που χρειάζονται για να κρατούν ασφαλή τον υπολογιστή τους.

Δεν είναι λίγοι όμως και όσοι αναζητούν έναν εναλλακτικό τρόπο για να χειρίζονται την ασφάλεια του PC τους. Αν ανήκεις κι εσύ σε αυτή την κατηγορία των χρηστών και θέλεις να πας την ασφάλειά του σε άλλο επίπεδο, μπορείς να δεις τα καλύτερα antivirus που είναι διαθέσιμα για το 2017 σε χαμηλές τιμές!

 

Τα πιο αποτελεσματικά και οικονομικά πληρωμένα antivirus του 2017!

 

5. Norton Security Standard

Norton antivirus 2017

Το Norton έχει βγει στην αγορά εδώ και αρκετό καιρό, οπότε είχε πολύ χρόνο για να μαζέψει τόσο fans όσο και άτομα που δεν θα το είχαν σαν πρώτη τους επιλογή.

Σε ένα review που έγινε από το Tom’s Guide, η προστασία που παρέχει από κακόβουλα λογισμικά είναι εξαιρετική, αλλά κάποιες επιπτώσεις που έχει στο σύστημα, όπως η μείωση της ταχύτητας του είναι από τα μειονεκτήματα του. Και το Top Ten Reviews όμως του έδωσε μια σχεδόν τέλεια βαθμολογία.

Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες μεγάλες εταιρείες ασφάλειας, υπάρχουν πολλές επιλογές που μπορείς να κάνεις, από το Norton Antivirus Basic που είναι η απλούστερη έκδοση και κοστίζει μόνο 15 δολάρια, μέχρι και την έκδοση με το firewall (τείχος προστασίας) η οποίο παρέχει και μερικά άλλα extras φτάνοντας στην τιμή των 40 δολαρίων για έναν χρόνο. Δες ακόμη τι θα έπρεπε να γνωρίζεις για το καλύτερο Antivirus της χρονιάς!

4. McAfee AntiVirus Plus

McAfee AntiVirus Plus 2017

Το McAfee όπως και το Norton βρίσκεται εξίσου πολύ καιρό στην αγορά και ένα πράγμα είναι σίγουρο ότι η ετήσια συνδρομή του που κάνει 55 δολάρια παρέχει προστασία σε απεριόριστο αριθμό συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των Android, MacOS και iOS συσκευών. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχουν όλες οι συσκευές τις ίδιες δυνατότητες.

Τα χαρακτηριστικά του είναι ότι προστατεύει τον υπολογιστή από τα κακόβουλα προγράμματα, το περιβάλλον εργασίας είναι απλό και εύκολο για τον χρήστη, παρέχει εξαιρετική τεχνική υποστήριξη και μέσα στο πακέτο περιλαμβάνεται και το firewall.

3. Kaspersky Total Security 2017

pliromena antivirus 2017

Από τα πιο ολοκληρωμένα λογισμικά προστασίας από ιούς είναι αυτό της Kaspersky. Αυτή η σουίτα εργαλείων περιλαμβάνει μέχρι και μια ασφαλή λειτουργία για την προστασία των παιδιών από ακατάλληλο περιεχόμενο και μηνύματα, έναν ενσωματωμένο διαχειριστή κωδικών πρόσβασης και ένα ηλεκτρονικό αντίγραφο ασφαλείας για να διατηρείς ασφαλή τα αρχεία και τις προσωπικές σου πληροφορίες.

Όπως καταλαβαίνεις όμως ανεβαίνει η τιμή εδώ, καθώς η έκδοση αυτή κοστίζει περίπου 60 δολάρια για ένα χρόνο, αλλά μπορεί να εγκατασταθεί μέχρι και σε πέντε συσκευές με λειτουργικό Windows, MacOS, iOS και Android. Κατέβασε το Kaspersky Total Security 2017!

2. Panda Antivirus Pro 2017

prostasia upologisti programmata

Το Panda Antivirus Pro 2017 είναι εξαιρετικά ελαφρύ για το pc και το laptop σου και τα έξτρα που παρέχει, πέραν της προστασίας από ιούς, είναι η προστασία των κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιείς, VPN (Εικονικό ιδιωτικό δίκτυο), γονικό έλεγχο και πολλά ακόμη απίστευτα χρήσιμα χαρακτηριστικά.

Ίσως όμως οι σάρωση που κάνει για τους ιούς να είναι λίγο περισσότερο χρονοβόρα από ότι στα υπόλοιπα λογισμικά και αυτό είναι το μόνο του μειονέκτημα, αν μπορούμε να το πούμε έτσι! Κατέβασε το Panda Antivirus Pro 2017!

1. Bitdefender Internet Security 2017

bitdefender antivirus aggouria.net

Το Internet Security 2017 του BitDefender Plus είναι στην ουσία ο μεγαλύτερος και ισχυρότερος αδελφός του Antivirus Plus της εταιρείας. Παρέχει την ίδια κορυφαία ασφάλεια ενάντια σε ιούς και άλλα ενοχλητικά κακόβουλα προγράμματα που εμποδίζουν την σωστή λειτουργία του συστήματος, καθώς και μια πληθώρα πρόσθετων λειτουργιών που προστατεύουν τα δεδομένα που αφορούν την ιδιωτικής σου ζωή, όπως είναι η προστασία της web κάμερας.

Και το πιο σημαντικό είναι ότι κάνει δουλειά ακόμη κι αν όταν το εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου έχει ήδη κάποιον ιό. Γι’ αυτό και η τιμή του είναι περίπου στα 50 δολάρια, ενώ αναδείχθηκε το καλύτερο που υπάρχει μέχρι στιγμής. Κατέβασε Δωρεάν τη δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!