Ιταλίδα κάνει στοματικό σε όσους ψήφισαν Όχι στο δημοψήφισμα της Ιταλίας!

Η είδηση που έκανε τον γύρω του κόσμου σχετικά με το δημοψήφισμα που είχε γίνει το καλοκαίρι στην Ιταλία, δεν είναι το αποτέλεσμα αλλά η υπόσχεση που είχε δώσει ένα 27χρονο πανέμορφο μοντέλο σε όλο το ανδρικό κοινό που θα ψήφιζε Όχι!

Η Ιταλίδα Paola Saulino λοιπόν, είχε υποσχεθεί σε όσους θα ψήφιζαν υπέρ του όχι στην Ιταλία ένα “δώρο”, στοματικό. Το θέμα όμως είναι ότι αυτά δεν ήταν λόγια του αέρα, μιας και ήδη έχει ξεκινήσει να ψάχνει αυτούς τους ψηφοφόρους ώστε να κάνει πράξη την υπόσχεση της!

 

Paola Saulino: Κάνει πράξη την υπόσχεση της για στοματικό στους ψηφοφόρους του δημοψηφίσματος της Ιταλίας!

montelo dimopsifisma italia

Η καλλονή από την Ιταλία, σύμφωνα με πρόσφατη δήλωση που έκανε στην Daily Star Online, έχει ήδη βρει τους πρώτους 400 άνδρες που ήταν υπέρ του ΌΧΙ στο συγκεκριμένο δημοψήφισμα και έτσι ξεκίνησε για να τηρήσει την υπόσχεση που είχε δώσει το καλοκαίρι.

montelo italia stomatiko aggouria.net

Προφανώς όμως, παίρνει τα μέτρα της με τον κάθε άντρα που συναντάει, μιας και του ζητάει να φορέσει προφυλακτικό για να μπορέσει να τον ικανοποιήσει. Βέβαια, υπάρχουν και αντιρρήσεις μιας και είναι αρκετοί οι άντρες που δεν τα πάνε καλά με τις προφυλάξεις, αλλά τότε όπως λέει η 27χρονη αποφασίζει εκείνη το πως θα συνεχίσει! Ποιος θα μπορούσε όμως να της φέρει αντίρρηση ακόμη και έτσι;!

Paola Saulino italida montelo

Υπάρχουν όμως και ευτράπελα, καθώς ένας από τους 400 άνδρες που συνάντησε έβαλε τα κλάματα όταν προσπαθούσε η Paola να τον κάνει να έρθει σε σtύση, χωρίς όμως να έχει κάποιο αποτέλεσμα.

perierges eidisis kosmos aggouria.net

Αυτούς τους 400 όμως που έχει συναντήσει μέχρι τώρα, τους επέλεξε ανάμεσα σε πάρα πολλούς άλλου έπειτα από ένα email που της έστειλαν, μιας και αυτός είναι ο τρόπος που επέλεξε το μοντέλο για να δηλώσουν συμμετοχή. Οι αιτήσεις μέχρι τώρα έχουν ξεπεράσει τις 10.000 οπότε όλα είναι θέμα τύχης!

italida stomatiko psifoforoi

Δες επίσης: Οι πιο πανομοιότυπες δίδυμες του κόσμου παντρεύονται τον ίδιο άντρα!

Κάνει βέβαια και κάποιες εξαιρέσεις, γιατί όπως δήλωσε θέλει πολύ να ταξιδέψει στα νησιά Φότζια, Καμπομπάσο, Ποζιτάνο, Μπομπούσο, Καταντζάρο, Σαλέρνο, Κάλιαρι, Λατίνα, Κατάνια και Μπομάρτζο. Οπότε όποιος είναι από τα συγκεκριμένα νησιά, μάλλον έχει περισσότερες πιθανότητες!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!