Οι πιο πανομοιότυπες δίδυμες του κόσμου παντρεύονται τον ίδιο άντρα!

Αυτή είναι η περίοδος του χρόνου που γίνονται οι περισσότερες προτάσεις γάμου. Μάλλον κάποιοι δεν αρκούνται στα έξοδα που κάνουν μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων και θέλουν να προσθέσουν σε αυτά και ένα δαχτυλίδι τουλάχιστον για την πρόταση γάμου. Αυτή η πρόταση όμως που έγινε στις πιο πανομοιότυπες δίδυμες του κόσμου είναι σίγουρα μια αρκετά περίεργη είδηση!

Πόσες φορές έχεις ακούσει να παντρεύονται δύο γυναίκες τον ίδιο άντρα εν γνώση τους και πόσο μάλλον δύο αδερφές; Άστο θα απαντήσω εγώ. ΠΟΤΕ!

Δες λοιπόν τι συνέβη με τις δίδυμες από την Αυστραλία.

 

Η πιο περίεργη είδηση: Είναι πανομοιότυπες δίδυμες και θα παντρευτούν τον ίδιο άντρα!

protasi gamou idios antras

Η Lucy και η Anna DeCinque, είναι 31 χρονών και κατάγονται από το Περθ της δυτικής Αυστραλίας. Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό και αυτό η αλήθεια είναι ότι το προκάλεσαν κιόλας, καθώς στο παρελθόν είχαν αποφασίσει να κάνουν τις ίδιες αισθητικές επεμβάσεις, μέχρι και στο στήθος, ώστε να μην ξεχωρίζει η μία από την άλλη.

didimes australia

Το πιο παράξενο όμως δεν αφορά την εμφάνιση τους αλλά τα αισθηματικά τους. Γνώρισαν τον σύντροφο τους, Ben, στο Facebook και έχουν σχέση μαζί του -και οι δύο για όσους δεν το κατάλαβαν- εδώ και πέντε χρόνια.

Lucy Anna DeCinque trio aggouria.net

Ίσως είναι και ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του πλανήτη, μιας και κοιμάται κάθε βράδυ με δύο γυναίκες, αν και μάλλον οι περισσότεροι θα προτιμούσαν να μην έχουν την ίδια γυναίκα εις διπλούν. Η Λούσι και η Άννα όμως δεν μπορούν να κάνουν λεπτό χώρια κι έτσι μοιράζονται μέχρι και τον ίδιο άντρα.

panomoiotipes didimes

Επιπλέον, έχουν δηλώσει ότι θα ήθελαν να μείνουν έγκυες ταυτόχρονα, ώστε να μην αλλάξουν τα σώματά τους και να εξακολουθούν και μετά την εγκυμοσύνη να είναι ολόιδιες. Το ότι τα παιδιά βέβαια θα είναι και αδέρφια και ξαδέρφια ταυτόχρονα δεν το υπολογίζουμε, αλλά ok. Έτσι, απ’ ότι φαίνεται ο Ben δεν πρόκειται να πάρει ανάσα.

perierges eidiseis aderfes

Φροντίζει να φέρεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και στις δύο γυναίκες, όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του. Όταν φιλάει την μία αμέσως μετά φιλάει και την άλλη και έξω κυκλοφορούν πιασμένοι και οι τρεις από το χέρι.

Βέβαια, στην Αυστραλία είναι παράνομο το να παντρευτεί κανείς με δύο άτομα ταυτόχρονα, ακόμα και αν μιλάμε για δίδυμα. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, το ζευγάρι-τρίο σκέφτεται να ταξιδέψει στο Tucson στην Αριζόνα όπου θεωρείται νόμιμο. Τι να πει κανείς, άντε και καλούς απογόνους!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!