Παράξενη παράδοση σε γάμο που θα λάτρευαν όλοι οι άντρες!

Μπορείς να σκεφτείς μια παράξενη παράδοση σε γάμο που είδες ή άκουσες; Ότι κι αν σκεφτείς σαν αυτή εδώ δεν είναι καμία.

Είναι κάποια έθιμα ανά τον κόσμο που θυμίζουν τα επικά fails σε γάμους που βλέπουμε σε βιντεάκια, αλλά προφανώς ξενίζουν μόνο σε εμάς και όχι στην χώρα που συμβαίνουν.

Ένα από τα πιο περίεργα έρχεται από μια επαρχία της Κίνας, όπου οι καλεσμένοι έχουν έναν τελείως διαφορετικό τρόπο για να χαιρετίσουν και να “χρυσώσουν” την νύφη. Αγόρια δείτε τι χάνεται. Μετά από αυτό το βίντεο πιστεύω πως όλος ο ανδρικός πληθυσμός θα δει με άλλο μάτι την Κίνα.

 

Παράδοση σε γάμο σε επαρχία της Κίνας θέλει τον κόσμο να “χρυσώνει” την νύφη πιάνοντας της το στήθος!


Ποιος θα φανταζόταν ότι θα πλησίαζε κάποιος την νύφη και θα της κατέβαζε το νυφικό, με σκοπό να πιάσει το στήθος της και μάλιστα μπροστά σε όλους τους καλεσμένους κι εκείνη όχι μόνο δεν θα αντιδρούσε, αλλά θα τον παρότρυνε να το χαϊδέψει κιόλας, αλλά και να βγάλει μαζί του αναμνηστική φωτογραφία.

Στο συγκεκριμένο έθιμο, όπως θα δεις και στο βίντεο, παίρνουν όλοι οι καλεσμένοι σειρά και αφού δώσουν πρώτα χρήματα στην νύφη της πιάνουν το στήθος, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που δεν κολλάνε και τρίβουν το πρόσωπο τους επάνω του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά από αυτόν τον γάμο κανένας δεν θα θυμάται την γαμήλια τούρτα, όπως συμβαίνει στους περισσότερους δικούς μας. Ο κόσμος και κυρίως το ανδρικό κοινό, θα φύγει χαρούμενο, ενώ η νύφη σίγουρα θα έχει βγάλει τα χρήματα για το γαμήλιο ταξίδι της. Αυτή είναι παράδοση!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!