Η Miss Ταϊλάνδη γονάτισε μπροστά στην μητέρα της για να την ευχαριστήσει!

Ο διαγωνισμός ομορφιάς της Ταϊλάνδης πραγματοποιήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου και ήταν ανοιχτός, τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους τρανσέξουαλ. Νικήτρια όμως αναδείχτηκε η 17χρονη Khanittha Phasaeng, η οποία μάγεψε τους πάντες με την ομορφιά της.

Η είδηση όμως που έχει κάνει τον γύρω του διαδικτύου, δεν αφορά τόσο την στέψη της, όσο την συγκινητική κίνηση που έκανε η Miss Ταϊλάνδη 2015, όταν επέστρεψε στην γενέτειρα της. Εκεί λοιπόν, εθεάθη γονατισμένη φορώντας ακόμη το αστραφτερό της στέμμα, μπροστά σε μία γυναίκα που έψαχνε στα σκουπίδια. Για ποιο λόγο όμως έκανε αυτή την κίνηση;

 

Δες επίσης: Δεν θα πιστεύεται γιατί χτυπούν τα κεφάλια τους τα παιδιά!

 

Η Miss Ταϊλάνδη προσκύνησε την ρακοσυλλέκτρια μητέρα της!

vasilissa omorfias tailandi

Για πολλούς ασιάτες, ο καλύτερος τρόπος για να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους σε κάποιο άτομο, είναι το να γονατίσουν μπροστά του, σε οποιοδήποτε μέρος και σημείο και αν βρίσκονται.

Έτσι και η νεαρή βασίλισσα ομορφιάς Khanittha, όταν επέστρεψε από αυτό της το ταξίδι, πήγε αμέσως να βρει την μητέρα της για να της δείξει τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη της που την μεγάλωσε με τόσους κόπους και μέσα σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις που περνούσαν σαν οικογένεια.

Khanittha Phasaeng miss tailandi

Επίσης, όταν αυτές οι φωτογραφίες βγήκαν στο φως της δημοσιότητας, η βασίλισσα της ομορφιάς δήλωσε πως δεν ντρέπεται για την μητέρα της, που είναι ρακοσυλλέκτρια, απεναντίας κατάφερε τα πάντα μόνη της και τους εξασφάλισε τα προς το ζην.

miss tailandi 2015 rakosillektria mitera nikitria diagwnismou omorfias tailandi

Επιπλέον, είπε πως θα προσπαθήσει να την βοηθήσει τώρα και εκείνη για να της ξεπληρώσει όσα έχει κάνει, ακόμη και αν πρέπει να κάνει πολλές “ταπεινωτικές” δουλειές, μέχρι και να συλλέξει και να ανακυκλώσει μαζί της τα σκουπίδια.

Μετά όμως από αυτή της την νίκη, δέχτηκε πολλές προτάσεις για διαφημίσεις, ακόμη και για να παίξει στον κινηματογράφο και την τηλεόραση και έτσι ευελπιστεί να βελτιώσει την κατάσταση στο σπίτι της.

Όλη αυτή η ιστορία μας δίνει ένα πολύ καλό μάθημα για τον δεσμό της οικογένειας, την ηθική που πρέπει να έχουμε, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να φερόμαστε σε όσους είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!