Η Γαλλία απάντησε με 20 βόμβες σε στρατόπεδο Τζιχαντιστών!

Μετά από τα όσα συνέβησαν Παρασκευή το βράδυ και την αιματηρή επίθεση που δέχθηκε η Γαλλία, δεν θα μπορούσε να μείνει με σταυρωμένα χέρια. Έτσι σήμερα το βράδυ έδωσε την απάντηση της, δρομολογώντας θανατηφόρες αεροπορικές επιδρομές και ρίχνοντας 20 βόμβες, σε ένα στρατόπεδο εκπαίδευσης των Τζιχαντιστών στη Συρία.

Βέβαια, εχθές σε ομιλία του ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ ορκίστηκε πως θα συντρίψει την συγκεκριμένη εξτρεμιστική ομάδα, που σκότωσε τα 129 άτομα και απ’ ότι φαίνεται δεν μπορούσε να περιμένει ούτε μέρα παραπάνω και βγήκε σε αντεπίθεση!

 

Δες επίσης: Δείτε τι είχε πει ο Γέροντας Παΐσιος για την Γαλλία!

 

Η Γαλλία έριξε 20 βόμβες σε στρατόπεδο εκπαίδευσης των Τζιχαντιστών

vomves aeroskafi gallia

Ο πρόεδρος Ολάντ, ενημερώθηκε ότι η χώρα του δεχόταν επίθεση όσο βρισκόταν στο Stade de France και παρακολουθούσε τον αγώνα της χώρας του, απέναντι στην Γερμανία. Χθες όμως, βγήκε και καταδίκασε τις επιθέσεις που έγιναν στο Παρίσι. Ποιο συγκεκριμένα είπε πως ήταν μια άνανδρη πράξη πολέμου, η οποία εκτελέστηκε από βαρβάρους του Ισλαμικού Κράτους.

Επιπλέον, πρόσθεσε πως η Γαλλία θα είναι αμείλικτη προς την βάρβαρη ομάδα του Ισλαμικού Κράτους και ότι θα δράσει με όποιο τρόπο χρειαστεί εντός ή ακόμη και εκτός της χώρας του.

[ot-video type=”youtube” url=”https://youtu.be/c4HuUjMUcQs?t=2″]

Υπερασπιζόμενος λοιπόν, την ελευθερία της χώρας του και τις κοινές μας αξίες, μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, περίπου 10 μαχητικά αεροσκάφη χτύπησαν την πόλη Raqqa της Συρίας με τουλάχιστον 20 βόμβες, σύμφωνα πάντα με το γαλλικό υπουργείο Άμυνας.

Τα συγκεκριμένα μαχητικά αεροσκάφη απογειώθηκαν από τα Αραβικά Εμιράτα και χτύπησαν απευθείας το κέντρο διοίκησης και ελέγχου, το κέντρο στρατολόγησης των Τζιχαντιστών, αλλά και την αποθήκη πυρομαχικών μαζί με ένα στρατόπεδο εκπαίδευσης τους.

Και τώρα; Περιμένουμε την απάντηση τους;

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!