Δείτε τι είχε πει ο Γέροντας Παΐσιος για την Γαλλία!

Ο Γέροντας Παΐσιος αγαπήθηκε για το έργο του και πολλές είναι οι προφητείες του που έχουν βγει αληθινές μέχρι και σήμερα. Δεν μπορεί κανένας να αμφισβητήσει ότι είχε έναν ιδιαίτερο τρόπο να βλέπει τα πράγματα που συνέβαιναν γύρω του, αλλά και το ότι είχε ένα απίστευτο χάρισμα. Την διορατικότητα.

Εκτός όμως από τα τόσα πράγματα που έχει γράψει για την χώρα μας, είχε ασχοληθεί αρκετά και με τις υπόλοιπες χώρες. Μία από αυτές ήταν και η Γαλλία!

Ναι και όμως πολύ καλά διαβάσατε. Πιο συγκεκριμένα, στο βιβλίο του “Μαρτυρίες Προσκυνητών” στον Β΄ τόμο της δεύτερης έκδοσης και στη σελίδα 365, ήταν σαν να προέβλεπε όλα αυτά που γίνανε αυτές τις ημέρες, με την επίθεση στην Γαλλία.

 

Δες επίσης: Ρώσικο MIG-29 καταρρίφθηκε από τούρκικα αεροσκάφη!

 

Τα λόγια του Γέροντα Παΐσιου για την επίθεση στη Γαλλία

martiries proskiniton gerontas paisios

Χαρακτηριστικά, σε αυτό το απόσπασμα ο Γέροντας Παΐσιος, είχε αναφέρει για τους Γάλλους:

«Ας τους αυτούς, που μαζεύουν τους Μουσουλμάνους και χτίζουν τζαμιά. Αργότερα, θα καταλάβουν τι συμβαίνει και τότε θα είναι οι πρώτοι που θα πάρουν μέτρα εναντίον τους. Θα δείτε τι θα κάνουν.»

Εσένα ποια είναι η γνώμη σου για τις προφητείες του; Μήπως θα έπρεπε να αρχίζουμε να διαβάζουμε πιο προσεκτικά τα όσα έχει πει, για να βρούμε στοιχεία για το μέλλον και για τα όσα περνάμε;

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!