Γονιός άφησε το Pit Bull του μόνο με το μωρό και δείτε τι έκανε!

Τα Pit Bull θεωρούνται από τις πιο βίαιες και επικίνδυνες ράτσες σκύλων και πολλοί είναι αυτοί που είναι προκατειλημμένοι απέναντι τους. Βέβαια, δεν μπορεί να τους αδικήσει κανείς, καθώς ακούμε και βλέπουμε διαρκώς πολλά απίστευτα συμβάντα στις ειδήσεις.

Μήπως όμως μας δείχνουν μόνο αυτά που θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε; Εδώ μέχρι και αρκούδες έχουμε δει εξημερωμένες να παίζουν και να αγκαλιάζουν τα αφεντικά τους, είναι δυνατόν ένα σκυλάκι να είναι τόσο επικίνδυνο από την φύση του;

Αυτό ακριβώς προσπάθησε να μας αποδείξει μία οικογένεια από την Ρωσία, δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες με την στάση του Πιτ Μπουλ της όταν έμεινε μόνο του με το μωρό τους!

 

Η αντίδραση ενός Pit Bull όταν έμεινε μόνο του με το μωρό της οικογένειας!

epikindines-ratses-skilion

Το συγκεκριμένο Πιτ Μπουλ είναι 2 χρονών και το όνομα του είναι Akamaru και όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που το έβγαλε η ιδιοκτήτρια του είναι απίστευτα στοργικό και φιλικό με τους πάντες και ιδανικό για κάθε οικογένεια.

storgika-zoa-eikonesmoro-skilos-pit-bull

Προφανώς δεν ήταν η πρώτη φορά που άφησαν τον Akamaru μόνο του με το μωρό, απλά αυτή τη φορά αποφάσισαν να το κάνουν για να δείξουν στον κόσμο ότι δεν γεννιούνται με φονικό ένστικτο, αλλά οι εκπαιδευτές τους τα κάνουν να είναι επιθετικά.

filika-skuliapit-bull-rosia-aggouria-net

eikones-skilia-aggouria-net xaraktiristika-skilon

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!