Θα γίνει χαμός! Ετοιμάζονται οι Γκρίζοι Λύκοι να πολεμήσουν τους Ρώσους!

Όλοι μας γνωρίζουμε πως οι σχέσεις της Τουρκίας με την Ρωσία βρίσκονται σε κρίση και ειδικά τω τελευταίο καιρό. Τώρα όμως θα γίνει σίγουρα πανικός όπως μεταδίδουν και τα τουρκικά Μέσα, μιας και οι Γκρίζοι Λύκοι ανακοίνωσαν πως ετοιμάζονται να χτυπήσουν τους Ρώσους στη Συρία!

Οι Γκρίζοι Λύκοι (Bozkurt) για όσους δεν γνωρίζουν, είναι ακροδεξιοί Τούρκοι νεοναζί. Στις δηλώσεις τους λοιπόν, είπαν ότι θα μπουν ένοπλοι στη Συρία με σκοπό να προστατέψουν τους Τουρκμένους από τα ρωσικά χτυπήματα που γίνονται τις τελέυταίες ημέρες, που έχουν ως στόχο τους τους τζιχαντιστές!

 

 

Δες επίσης: Η Ρωσία σφυροκοπεί ανελέητα το ISIS εκεί που πονάει!

 

Οι Γκρίζοι Λύκοι της Τουρκίας θα χτυπήσουν τους Ρώσους στη Συρία

polemos tourkia rosia gkrizoi likoi

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, ανακοινώθηκε πως 250 άτομα έχουν ξεκινήσει για την Συρία, ώστε να βοηθήσουν τους Τουρκμένιους τζιχαντιστές, πράγμα που φέρνει μεγαλύτερες εντάσεις μεταξύ των δύο χωρών. Και αν μέχρι πρότινος πιστεύαμε πως είχαν ηρεμήσει οι τις μεταξύ τους εντάσεις, τώρα σίγουρα δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα χειρότερα έρχονται!

Πριν από αυτή τους την κίνηση όμως, την Παρασκευή είχε προηγηθεί το κάλεσμα στην Άγκυρα του πρέσβη της Ρωσίας, από τον Τούρκο πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου, λόγω των εντατικών βομβαρδισμών που γίνονται από τα αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας της Ρωσίας στη βόρεια Συρία και πιο συγκεκριμένα στην πόλη Ράκα, όπου κατοικούν Τουρκμένοι.

Σε αυτή τους την συνάντηση με τον Ρώσο πρέσβη Αντρέι Καρλόφ, ζήτησαν να σταματήσουν οι βομβαρδισμοί και οι στρατιωτικές επιχειρήσεις, οι οποίες πραγματοποιούνται κοντά στα τουρκικά σύνορα.

Συμπλήρωσαν, πως με αυτή τους την στάση οι Ρώσοι δεν πολεμούν την τρομοκρατία, αλλά χτυπούν άμαχο πληθυσμό και αυτό μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες. Μετά από όλα αυτή η βρετανική Daily Star, αναφέρει πως υπάρχει τώρα πολύ μεγάλη πιθανότητα να ξεσπάσει ένας Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος.

Η αρχή έγινε με την κατάρριψη του Ρώσικο MIG-29 από τα τούρκικα αεροσκάφη, αυτό όμως θα είναι και η αρχή του κακού. Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση άραγε;

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!