Η Ρωσία σφυροκοπεί ανελέητα το ISIS εκεί που πονάει!

Η Ρωσία ήταν να μην κάνει την αρχή κατά του ISIS, μετά την κατάρριψη του ρωσικού επιβατικού αεροσκάφους αλλά και τις τρομοκρατικές επιθέσεις που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα στο Παρίσι.

Τώρα χτυπάει πάνω από 200 στόχους μέσα σε 24 ώρες. Έχει ήδη κυκλοφορήσει βίντεο, το οποίο δείχνει τα ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη που στοχεύουν και συνθλίβουν τα φορτηγά πετρελαίου αλλά και τα διυλιστήρια της Συρίας.

Η Μόσχα επιβεβαίωσε ότι έχουν χτυπήσει περισσότερους από 200 στόχους στη Συρία σε μόλις 127 εξορμήσεις τους. Και ακόμη δεν έχουν τελειώσει, έπεται και συνέχεια!

 

Δες επίσης: Έσκασε οβίδα σε τζιχαντιστή την ώρα που ευχαριστούσε τον θεό

 

Ο Πούτιν εξαπολύει ασταμάτητα πυρά προς το ISIS

[ot-video type=”youtube” url=”https://youtu.be/x0RIK4_gPBI?t=4″]

Χαρακτηριστικά, την Τρίτη που η Ρωσία βεβαιώθηκε για την τρομοκρατική επίθεση κατά του επιβατικού αεροσκάφους της στην Αίγυπτο, όπου είχαν σκοτωθεί 224 επιβαίνοντες, χτύπησε 206 στόχους, ενώ η Γαλλία δήλωσε ότι είχε καταστρέψει άλλους 35 στόχους μετά από την τρομοκρατική επίθεση που δέχτηκε.

Καθώς και εταιρείες που πετούν από ένα αεροδρόμιο κοντά Λατάκια, πέταξαν επίσης στρατηγικά βομβαρδιστικά αεροπλάνα από το ρωσικό έδαφος. Επιπλέον από ένα αεροδρόμιο κοντά στην Λατάκια της Συρίας, πέταξαν στρατηγικά βομβαρδιστικά αεροπλάνα από το ρωσικό έδαφος.

maxitika aeroskafi rosia

Μόλις χθες το βράδυ η Μόσχα ανακοίνωσε ότι πολεμικά της αεροσκάφη είναι στο κυνήγι των φορτηγών βυτιοφόρων πετρελαίου του ISIS στη Συρία, ενώ με την βοήθεια της Γαλλίας χτύπησαν και κατέστρεψαν αποθήκες όπλων, στρατώνες και άλλες περιοχές των τζιχαντιστών στην πόλη Ράκα, καθώς επίσης όπως είχαμε δει πριν μερικές ημέρες και το προπύργιο των τζιχαντιστών.

rosia epithesi tzixantistes

Ο αριθμός των βυτιοφόρων που έχουν καταστραφεί τις τελευταίες ημέρες ανέρχεται στα 500, καθώς μετέφεραν πετρέλαιο προς τα διυλιστήρια στο Ιράκ, απ’ όπου και χρηματοδοτείται το ISIS.

Αυτό σίγουρα τους πονάει πολύ, καθώς το Ισλαμικό Κράτος βγάζει περίπου 320 εκατομμύρια λύρες το χρόνο από το πετρέλαιο που διακινεί.

vomvardismos isis

Έχουν τεράστιο πλούτο χάρις στα κοιτάσματα πετρελαίου, στα εργοστάσια παραγωγής ενέργειας, στους εκβιασμούς που κάνουν και τους φόρους που παίρνουν, αλλά και από τη λεηλασία των αρχαιοτήτων, γι’ αυτό άλλωστε και είναι η πιο καλά χρηματοδοτούμενη ομάδα τρομοκρατών που έχει υπάρξει στην ιστορία.

Από την άλλη πλευρά, Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, στις διεθνείς συνομιλίες του στη Βιέννη, επαίνεσε τη Ρωσία αποκαλώντας την εποικοδομητικό εταίρο εναντίων των τζιχαντιστών που στέρησαν την ζωή σε 250.000 ανθρώπους.

[ot-video type=”youtube” url=”https://youtu.be/Bj7O653EtmU?t=3″]

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!