Φωτεινός σταυρός εθεάθη πάνω από εμπόλεμη ζώνη της Ουκρανίας!

Ακόμη μία είδηση για περίεργα πράγματα που πετάνε στον ουρανό ακούσαμε και τώρα. Σύμφωνα με την Dailymail, μάρτυρας δήλωσε πως ένας φωτεινός σταυρός πετούσε πάνω από εμπόλεμη ζώνη της Ουκρανίας!

Αυτοί οι μυστηριώδεις φωτεινοί σταυροί έχουν προκαλέσει τεράστιο προβληματισμό, στους λάτρεις των παραφυσικών φαινομένων, μιας και δεν έχει ξανά συμβεί κάτι παρόμοιο. Το σημαντικότερο όμως είναι πως πλέον υπάρχουν και αποδείξεις, μιας και δημοσιεύθηκε σχετικό βίντεο στο οποίο φαίνεται πεντακάθαρα ένας παλλόμενος σταυρός, ο οποίος περιφέρετε στον ουρανό.

 

Δες επίσης: Μυστηριώδες αντικείμενο εμφανίστηκε στην στρατιωτική βάση 51!

 

Φωτεινός σταυρός καταγράφηκε να πετάει στον ουρανό της Ουκρανίας

Όλο αυτό το σκηνικό έχει κάνει αρκετό κόσμο να πιστεύει ότι μπορεί να είναι και ένα μήνυμα ειρήνης από τον Θεό, καθώς ο συγκεκριμένος σταυρός δεν εμφανίζεται παντού αλλά σε πολύ συγκεκριμένα μέρη.

foteinos stauros ouranos

Το τηλεοπτικό κανάλι Tercer Milenio του Μεξικού, το οποίο ασχολείται με τα παραφυσικά φαινόμενα, ισχυρίστηκε πως υπάρχει ακόμη ένα βίντεο στο οποίο πετάει ο σταυρός πάνω από την περιοχή όπου συνετρίβει το αεροσκάφος της πτήσης MH17, στην οποία πτήση που πραγματοποιήθηκε πέρυσι σκοτώθηκαν και οι 298 επιβαίνοντες.

parafusika fainomena

Υπάρχει όμως και μια εικόνα, στην οποία φαίνεται μέσα στα σύννεφα να σχηματίζεται το πρόσωπο του Ιησού πάνω από την Κριμαία. Φυσικά όμως το κοινό του καναλιού δεν μπόρεσε να αποδεχθεί τα λεγόμενα τους και άρχισαν τα μηνύματα πως η είδηση είναι ψεύτικη και οι εικόνα επεξεργασμένη.

simadia ouranos empolemi zoni oukrania

Όσο για το βίντεο στην ουκρανική εμπόλεμη ζώνη, κάποιοι αναφέρουν πως μπορεί να είναι πύραυλος ή ακόμη και ένας μετεωρίτης, αλλά σε καμία περίπτωση κάτι υπερφυσικό όπως θέλουν να πιστεύουν τα ΜΜΕ, ή τουλάχιστον όπως θέλουν να μας κάνουν να πιστεύουν.

eidisis kosmos

Τώρα το τι συνέβη ακριβώς κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουριά, βλέποντας το βίντεο όμως μπορεί και να το πιστέψεις!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!