Φλεγόμενος πυροσβέστης πήδηξε από παράθυρο για να σωθεί από τη φωτιά!

Στην Ελλάδα γενικά τους πυροσβέστες δεν τους έχουμε και σε πολύ εκτίμηση, καθώς πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι τζάμπα πληρώνονται. Βέβαια, αλλάζουν γνώμη αρκετά γρήγορα όταν ξεσπούν οι πυρκαγιές. Σε κάποιες άλλες χώρες όμως θεωρούνται πολύτιμοι, μιας και έχουμε δει αρκετά περιστατικά στα οποία δίνουν και την ζωή τους.

Κάτι παρόμοιο συνέβη και πριν από μία εβδομάδα στο Χουμπέι της κεντρικής Κίνας, όταν ένας φλεγόμενος πυροσβέστης αναγκάστηκε να πηδήξει από το παράθυρο ενός κτηρίου, που είχε τυλιχθεί στις φλόγες, για να σωθεί ενώ προσπαθούσε να σβήσει την φωτιά.

 

Δες επίσης: 24χρονη αγνοούνταν 10 χρόνια και δείτε που βρέθηκε!

 

Φλεγόμενος πυροσβέστης σώθηκε πηδώντας από παράθυρο πολυκατοικίας

Το περιστατικό αυτό έλαβε χώρα στις 17 Δεκεμβρίου, όταν για άγνωστους λόγους ξέσπασε πυρκαγιά σε ένα διαμέρισμα στο Χουμπέι. Έτσι, κλήθηκε η πυροσβεστική να αναλάβει να σβήσει την φωτιά. Ενώ όμως οι πυροσβέστες κατέφθασαν στο σημείο μόλις μερικά λεπτά αργότερα, η φωτιά άρχισε να φουντώνει με πολύ γρήγορους ρυθμούς, δένοντας τα χέρια των πυροσβεστών που βρίσκονταν μέσα στο κτήριο.

fotia diamerisma kina purkagia diamerisma

Ευτυχώς όμως, το συγκεκριμένο διαμέρισμα βρισκόταν στον πρώτο όροφο, καθώς ένας από τους πυροσβέστες που πάλευαν να δαμάσουν τις φλόγες έπιασε φωτιά και έτσι βρήκε τρόπο να φτάσει μέχρι το παράθυρο και ενώ η πυρκαγιά μαινόταν στην πίσω του, κατάφερε να βγει από το παράθυρο και να πιαστεί από έναν σωλήνα για να σωθεί.

flegomenos purosvestisfloges pirosvestis

Ο τρόπος με τον οποίο βγήκε από το παράθυρο και στην συνέχεια έσπασε ο σωλήνας από το βάρος του, θύμιζε λίγο απόδραση και σοκαρισμένος ο κόσμος που είχε μαζευτεί από κάτω, παρακολουθούσε την κάθε του κίνηση. Ενώ και οι υπόλοιποι πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο για να τον βοηθήσουν, καθοδηγώντας τον αρχικά για το πως να γλιτώσει από την φωτιά που ερχόταν κατά πάνω του.

eidisis kosmos fwtia

Απ’ ότι ειπώθηκε στην πορεία, φαίνεται πως γλίτωσε με μικροτραυματισμούς και εγκαύματα στα χέρια του, ενώ ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς άλλος!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!