Έσπασε την BMW 740 του, επειδή την απατούσε!

Σε μια σχέση μπορείς να συγχωρήσεις σχεδόν τα πάντα, για να καταφέρεις να είσαι μαζί με τον άλλον, αρκεί να μην μάθεις ότι σε απατάει ο άλλος. Εκεί τις περισσότερες φορές οι αντιδράσεις δεν είναι και πολύ πολιτισμένες και ειδικά αν μιλάμε για τις γυναίκες.

Η πρώτη μας σκέψη πέρα από το να ανοίξουμε το κεφάλι του άλλου, είναι το να σπάσουμε μερικά πράγματα. Μια γυναίκα όμως στην Κίνα, επέλεξε να πάρει εκδίκηση διαλύοντας κάτι όχι και τόσο μικρό και φθηνό, μιας και η επιλογή της ήταν μια BMW 740, η οποία κόστιζε 187.000 ευρώ!

 

Δες επίσης: «Παίκτης του γκολφ» κατέστρεψε μια Mercedes S63 AMG γιατί…

 

Έσπασε την BMW 740 του άντρας της με σφυρί επειδή την απατούσε!

Το περιστατικό αυτό διαδραματίστηκε στη Σενζέν στη Νότια Κίνα, όπου η συγκεκριμένη γυναίκα, της οποίας δεν έγιναν γνωστά τα στοιχεία, επί 20 λεπτά προσπαθούσε να διαλύσει το αυτοκίνητο του συζύγου της με ένα σφυρί, μπροστά στα μάτια των περαστικών.

bmw 740

Η μαύρη BMW βρισκόταν στο χώρο στάθμευσης έξω από την δουλειά του συζύγου της και οι περισσότεροι κατάλαβαν το τι συνέβαινε από τον συναγερμό του αυτοκινήτου. Βέβαια, η γυναίκα συνέχισε ανενόχλητη να σπάει τα τζάμια, τα φώτα, τις πόρτες και ότι έβρισκε μπροστά της, με τέτοια μανία που έκοψε και το χέρι της από τα γυαλιά.

gunaika spaei bmw 740

Σύμφωνα με την People’s Daily Online, ο λόγος που το έκανε αυτό ήταν ότι είδε τον σύζυγο της να βρίσκεται μέσα στο αμάξι με την εpωμένη του, οπότε πλέον ήταν “βρώμικο¨.

Μάρτυρες που βρίσκονταν μπροστά στο σκηνικό ισχυρίστηκαν πως πήγε ένας φρουρός ασφαλείας να την σταματήσει, αλλά εκείνη του είπε πως ήταν το αυτοκίνητό της και δεν τον αφορούσε το τι έκανε. Βέβαια, οι ύβρις της δεν σταμάτησαν εκεί, μιας και συνέχισε να μονολογεί πως το αυτοκίνητο ήταν πάρα πολύ βρώμικο, εφόσον είχε χρησιμοποιηθεί από μια πόpνη.

gineka kina katastrofi autokinito

Μέχρι που ζητούσε βοήθεια να της ανοίξουν το καπό για να σπάσει και το εσωτερικό του. Όσο για τον σύζυγο της, ο οποίος είναι επιχειρηματίας, φέρεται να ζήτησε να την αφήσουν να το συνθλίψει, μιας και θα μπορούσε απλά να το επισκευάσει.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό, αλλά δεν γνωρίζουμε την εξέλιξη της υπόθεσης και αν της ζητήθηκε να πληρώσει τις ζημιές.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!