“Παίκτης του γκολφ” κατέστρεψε μια Mercedes S63 AMG γιατί…

Η Mercedes S63 AMG είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά αυτοκίνητα, που πολλοί θα ήθελαν να αποκτήσουν. Οπότε και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να πάθει κάτι, έστω και να γρατζουνιστεί, οι ιδιοκτήτες της παθαίνουν εγκεφαλικό. Όχι όμως και όλοι όπως φαίνεται!

Και ο λόγος για έναν 33χρονο άνδρα από την Κίνα, ο οποίος χρησιμοποιώντας ένα μπαστούνι του γκολφ, φρόντισε να την συνθλίψει έπειτα από μια διαφωνία που είχε με τον αντιπρόσωπο του αυτοκινήτου, σχετικά με την εγγύηση του.

Το σκηνικό όλο διαδραματίστηκε μπροστά στην αντιπροσωπία Shin Sung Motors στο Κουανγκτσόου της Κίνας, μπροστά στα μάτια των έκπληκτων περαστικών, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν και φυσικά να καταλάβουν αυτό που συνέβαινε.

 

[ot-video type=”youtube” url=”https://youtu.be/c8dDxp608JY?t=4″]

[ot-video type=”vimeo” url=”https://vimeo.com/139319180″]

Τι του δημιούργησε όμως τόσα νεύρα, που τον έκαναν να φτάσει σε αυτό το σημείο;

Όπως παρουσίασαν το σκηνικό τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, φαίνεται πως η αντιπροσωπία αρνήθηκε να του προσφέρει επιστροφή χρημάτων, μετά από προβλήματα που είχε με τον κινητήρα του επανειλημμένες φορές, ενώ όμως σε προηγούμενη συζήτηση τους του είχαν εγγυηθεί πως θα έπαιρνε τα χρήματα του πίσω αν ξανά συνέβαινε το ίδιο.

Όμως όπως φαντάζεστε, του ξανά έσβησε η μηχανή, όσο μάλιστα βρισκόταν στην διαδρομή για ένα ταξίδι με την οικογένειά του και εφόσον ο αντιπρόσωπος αρνήθηκε να αναλάβει τις ευθύνες του, ο ιδιοκτήτης της Mercedes αποφάσισε να την διαλύσει μπροστά στα μάτια του!

Βέβαια και πάλι θέλει μεγάλο κουράγιο να κάνεις κάτι τέτοιο και απλά φανταστείτε σε τι σημείο είχε φτάσει για να την χτυπάει έτσι με τέτοια νεύρα!

Εσύ τι λες, θα μπορούσες να κάνεις το ίδιο;

[adrotate banner=”12″]
Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!