Εκπληκτικός καναπές που θα σε κάνει να μη βγαίνεις από το σπίτι σου!

Ο καναπές είναι ένα από τα έπιπλα που χρησιμοποιείς συχνά. Αν παραπονιέσαι συνέχεια επειδή δεν είναι βολικός ή επειδή δεν είναι κοντά στο τραπέζι της κουζίνας και δε μπορείς να φας άνετα, τότε σου έχω τη λύση.

Για την ακρίβεια, η λύση έρχεται από την Ιαπωνία, μια χώρα που μας εκπλήσσει κάθε φορά με τις εφευρέσεις της! Πρόκειται για έναν καναπέ που πολλοί από εμάς θα λατρέψουμε.

 

Μοναδικός καναπές από την Ιαπωνία

 

Ο καναπές ονομάζεται Kotatsu και αποτελεί ένα έπιπλο που χρησιμοποιείται στην Ιαπωνία από τον 13ο αιώνα.

japanese-couch

Όπως μπορείς να δεις, δεν πρόκειται για έναν κλασικό καναπέ. Το Kotatsu αρχικά χρησιμοποιήθηκε σαν μια εστία για μαγείρεμα που ζεσταινόταν με κάρβουνο. Επειδή, όμως, οι χρήστες του δεν ήθελαν να κρυώνουν ενώ έτρωγαν, αποφάσισαν να προσθέσουν και ένα πάπλωμα από πάνω, το οποίο οδήγησε στην πρώτη μετατροπή.

Και επειδή οι Ιάπωνες έχουν εκπληκτικές ιδέες όσο αφορά τα νέα προϊόντα, αποφάσισαν να εξελίξουν ακόμη περισσότερο τον καναπέ. Βελτίωσαν, λοιπόν, το αρχικό κομμάτι και πρόσθεσαν κι έναν επιδαπέδιο καναπέ.

convertible-couch

Με αυτόν τον τρόπο, όσοι αγοράζουν τον καναπέ έχουν τη δυνατότητα να ξαπλώσουν ή να καθήσουν απολαμβάνοντας το τσάι ή το γεύμα τους. Στην πραγματικότητα είναι σαν να έχεις συνδυάσει το κρεβάτι, τον καναπέ και την τραπεζαρία σου σε ένα μόνο έπιπλο.

kanapes-kotatsu

Μπορεί να μην έχουμε αυτόν τον καναπέ ακόμη στην Ελλάδα, αλλά είμαι σίγουρη ότι όταν έρθει εδώ, θα κάνουμε ουρές για να τον αγοράσουμε. Μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει αυτή η ιδέα γιατί αυτό σημαίνει ότι θα έχει την απόλυτη καθιστική ζωή αλλά δε θα ήθελες να τον δοκιμάσεις;

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!