Δωρεάν μετακινήσεις σε μωρό εξαιτίας της γέννησης του σε τρένο!

Σίγουρα γνωρίζεις την καθυστέρηση των μέσων μαζικής μεταφοράς. Είτε το μέσω είναι λεωφορείο, είτε είναι τρένο, η καθυστέρηση είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο. Έχουμε ακούσεις αρκετά γεγονότα που έχουν συμβεί εξαιτίας της καθυστέρησης του μέσων μαζικής μεταφοράς. Ένα ακόμα περίεργο γεγονός συνέβει στο τρένο του Παρισιού λόγω καθυστέρησης.

Η διαφορά είναι ότι αυτή τη φορά η καθυστέρηση συνέβη εξαιτίας της εγκυμονούσας και όχι των μέσων μαζικής μεταφοράς. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι τελικά όλα πήγαν καλά για το μικρό αγοράκι. Επίσης, εξαιτίας της ταλαιπωρίας που βίωσε, θα μπορεί να μετακινηθεί με τρένο δωρεάν σε όλη την πόλη μέχρι τα 25 του χρόνια. Βγήκε και κάτι καλό από αυτή την υπόθεση τελικά.

 

Μωρό κέρδισε δωρεάν μετακινήσεις με τρένο στη Γαλλία λόγω της απρόσμενης γέννησης του!

eidiseis kosmos aggouria.net

Δες ακόμη την 21χρονη που έγινε viral θηλάζοντας το μωρό της σε γάμο!

Την Δευτέρα 18 Ιουνίου του 2018, μία έγκυος γυναίκα επιβιβάστηκε σε τρένο της σιδηροδρομικής υπηρεσίας RER A. Εκεί έγινε κάτι που κανένας δεν περίμενε να δει σε ένα τέτοιο μέρος. Η ώρα για να γεννήσει ήρθε την πιο ακατάλληλη στιγμή και το μόνο που μπορούσαν να κάνουν ήταν να την βοηθήσουν να γεννήσει.

Με την βοήθεια επιβατών, εργαζομένων έκτακτης ανάγκης και το προσωπικό του σιδηροδρομικού σταθμού, το αγόρι γεννήθηκε στις 11:40 πμ. Κατά τη διάρκεια του περιστατικού τα τρένα σταμάτησαν και στις δύο κατευθύνσεις για περίπου 45 λεπτά. Οι παρόντες κατά την διάρκεια της γέννας ήταν περίπου 15 άτομα.

moro gennithike treno

Δες επίσης Μωρό απολαμβάνει το πρώτο του κούρεμα και σκορπά γέλια!

Οι επιβάτες ενημερώθηκαν για τον λόγο της καθυστέρησης μέσω μηνύματος στις οθόνες. Το μήνυμα έγραφε “απροσδόκητη γέννηση μωρού στο σταθμό Auber”. Ίσως μία από τις λίγες φορές που κάποιος θα χαμογελάσει και δε θα ενοχληθεί τόσο με την καθυστέρηση.

Η μητέρα και το μωρό μεταφέρθηκαν σε ένα τοπικό νοσοκομείο. Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που ένα μωρό γεννιέται μέσα σε ένα μέσω μεταφοράς, σίγουρα προκάλεσε μεγάλη σύγχυση στο κόσμο που βρισκόταν εκεί, αλλά και σε αυτούς που περίμεναν.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!