Ντόμπερμαν σκοτώθηκε από 4 κόμπρες σώζοντας την οικογένεια του!

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και δεν υπάρχουν επικίνδυνες ράτσες, όπως μας έχουν κάνει να πιστεύουμε, αλλά επικίνδυνοι άνθρωποι που δεν ξέρουν να τους συμπεριφέρονται και να τους φροντίζουν σαν άλλο μέλος της οικογένειας τους. Αυτό μας το απέδειξε πριν λίγες ημέρες και ένα Ντόμπερμαν.

Οι συγκεκριμένοι σκύλοι θεωρούνται ότι είναι από τα άγρια και είναι γνωστά για την εξυπνάδα, αλλά και την ικανότητα τους να προστατεύουν το σπίτι στο οποίο μένουν. Ποιος θα το φανταζόταν όμως, ότι ένα Doberman θα θυσίασε την ίδια του τη ζωή για να σώσει την οικογένεια του;!

 

Ντόμπερμαν σκότωσε 4 κόμπρες για να σώσει την 8μελή οικογένεια του!

doberman xaraktiristika fulakas

Ο λόγος για έναν αρσενικό σκύλο που πολέμησε μέχρι τελικής πτώσης με τέσσερις κόμπρες, γνωστές και ως κόμπρες του βουνού, όπου μετά από ώρες κατάφερε και τις σκότωσε όλες δίνοντας την ζωή του. Μερικά λεπτά μετά, ο σκύλος αυτός πέθανε μιας και τα δηλητηριώδη φίδια τον είχαν τσιμπήσει αρκετές φορές.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα φίδια αυτά προσπάθησαν αργά το βράδυ της Δευτέρας να μπουν στο σπίτι της οικογενείας του Dibakar Raita, το οποίο βρίσκεται στο χωριό Sebekapur της Ινδίας. Εκεί, βλέπουν συχνά άγρια ζώα να κατεβαίνουν από τους λόφους στα σπίτια των κατοίκων και να σπέρνουν τον πανικό.

cobres india aggouria.net

Το Doberman βρισκόταν στην είσοδο του σπιτιού και προσπαθούσε να τα εμποδίζει να μπουν μέσα, δίνοντας μια άγρια μάχη.

Σε πολλούς φάνηκε περίεργη η στάση του ντόμπερμαν, μιας και το είχαν φέρει στο σπίτι μόλις πριν από λίγους μήνες, αλλά από ότι φαίνεται είχε δεθεί ήδη αρκετά με την οικογένεια για να θυσιάσει την ζωή του για εκείνους.

skilos india eidisis

Εκατοντάδες κόσμος έτρεξε στο χωριό μόλις εξαπλώθηκε η είδηση και τίμησαν αυτόν τον πιστό φίλο για τα όσα έκανε, με στεφάνια, ενώ πραγματοποίησαν και πομπή πριν από την ταφή του.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!