Δείτε που είναι σήμερα ο νεαρός που μούτζωσε στην παρέλαση

Και ποιος δεν θυμάται τον νεαρό που είχε μουτζώσει στην παρέλαση της Επετείου του ΌΧΙ τους επίσημους. Η φωτογραφία του είχε κάνει τον γύρω του διαδικτύου και φυσικά οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες για αυτή του την πράξη, μιας και πολλοί ήταν εκείνοι που τον επαίνεσαν, ενώ δεν έλειψαν και τα αρνητικά σχόλια.

Που είναι όμως σήμερα ο νεαρός από την Λάρισα, που σε αυτή την μικρή ηλικία, είχε το θάρρος να κάνει πράξη τα όσα ένιωθε για τους πολιτικούς και κυβερνώντες της χώρας μας;

 

 

Δες επίσης: Αυξάνεται η στρατιωτική θητεία… Και οι γυναίκες στο χακί;

 

Που είναι σήμερα ο Λαρισαίος που μούτζωσε τους επίσημους στην παρέλαση

nearos parelasi moutza filakio

Είχε κυκλοφορήσει λοιπόν η φήμη πως αυτός ο Λαρισαίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον Έβρο και πιο συγκεκριμένα στην τελευταία σκοπιά της Ελλάδας, ακριβώς στα σύνορα με την Τουρκία και ότι βρέθηκε εκεί λόγω του αξιωματικού που φαίνεται στην φωτογραφία που είχε κάνει τον γύρω του διαδικτύου.

Ο Αχιλλέας όμως, επικοινώνησε μαζί μας διαψεύδοντας αυτά τα στοιχεία.

Επιπλέον, ανάρτησε ένα από αυτά τα άρθρα στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, δηλώνοντας πως ήταν φαντάρος πριν από ενάμιση χρόνο και ουδέποτε έκανε την θητεία του σε εκείνο το δυσμενές σημείο, παρά μόνο στο Λιτόχωρο και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα!

nearos-larisa-moutzose-parelasi (2)

Προφανώς και η είδηση που είχαμε ήταν ψευδής και γι’ αυτό οφείλαμε να αποκαταστήσουμε την αλήθεια, έπειτα από το μήνυμα του Αχιλλέα!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!