Δεν θα πιστεύετε τι βρήκαν οι τελωνειακοί στην Κίνα…

Οι τελωνειακοί σε όλο τον κόσμο βλέπουν πραγματικά απίστευτα πράγματα πολλές φορές. Πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να περάσουν λαθραία πράγματα μέσα στην κάθε χώρα.

Ένα από αυτά τα περίεργα περιστατικά, είναι και αυτό που συνέβη στην Jiangmen της Κίνας. Οι τελωνειακές αρχές της Jiangmen, έκαναν μια δήλωση τη Δευτέρα, ότι παρεμπόδισαν ένα αλιευτικό σκάφος στις 14 Σεπτεμβρίου, το οποίο μετέφερε λαθραία κάτι πολύ απρόσμενο, μέσα σε 414 κουτιά, βάρους περίπου 11,5 τόνους. Τι περιείχαν όμως τα κουτιά αυτά;

 

Δες επίσης: Βρέθηκε βούβαλος με μορφή κροκόδειλου στην Ταϊλάνδη!

 

Οι τελωνειακοί στην Κίνα βρήκαν 2.674 νεκρούς παγκολίνους σε 414 κουτιά

pagkolinoi lathremporio kina

Αυτή είναι η μεγαλύτερη υπόθεση διακίνησης λαθραίων στην νότια Κίνα, που αφορά την διακίνηση ζώων και πιο συγκεκριμένα παγκολίνων, οι οποίοι είναι ένα είδος μυρμηγκοφάγου και έχει να συμβεί ανάλογο περιστατικό εδώ και 5 χρόνια.

pagkolinoi kina telonio telonio kina lathrea

Οι ύποπτοι που συνελήφθησαν ήταν δύο και παρέλαβαν όπως φαίνεται τα κουτιά σε διεθνή ύδατα. Η συμφωνία ήταν να λάβει ο καθένας τους για ανταμοιβή 10.000 γιουάν, δηλαδή 1.580 δολάρια, αν όμως κατάφερναν να παραδώσουν τους παγκολίνους στον προορισμό που τους είχε ζητηθεί, μετά από μία τροπική καταιγίδα που είχε ξεσπάσει.

Όλα αυτά επειδή το κρέας των παγκολίνων θεωρείται λιχουδιά και πιστεύεται πως έχουν ιατρικές ιδιότητες, ενώ θεωρούνται και είδη προς εξαφάνιση και πρτοστατεύονται από το κράτος της Κίνας.

mirmigkofagoi eidos pros eksafanisi

Σύμφωνα με το ποινικό δίκαιο της Κίνας τώρα, όσοι προσπαθούν να περάσουν παράνομα αλιεύματα στην χώρα, σκοτώνουν, αγοράζουν ή ακόμη και πωλούν άγρια ζώα που είναι προς εξαφάνιση και προστατεύονται από το κράτος, η κατηγορία που θα έχουν να αντιμετωπίσουν μπορεί να φτάσει και τα 10 χρόνια φυλάκισης, συν φυσικά τα πρόστιμα που θα τους επιβάλλουν.

Οπότε όπως πολύ καλά φαντάζεστε, αυτοί οι δύο άντρες με τους 11,5 τόνους που μετέφεραν, μάλλον θα έχουν να αντιμετωπίσουν την μέγιστη ποινή!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!