Βρέθηκε βούβαλος με μορφή κροκόδειλου στην Ταϊλάνδη!

Πολλά παράξενα πράγματα συμβαίνουν καθημερινά γύρω μας, αλλά αυτό εδώ το περιστατικό ξεπερνάει κάθε φαντασία! Το συμβάν διαδραματίστηκε σε ένα απομακρυσμένο χωριό της Ταϊλάνδης, όταν οι χωρικοί τρομοκρατήθηκαν από την εμφάνιση ενός παράξενου ζώου, το οποίο όπως φαίνεται είναι ένας βούβαλος με μορφή κροκόδειλου!

Το συγκεκριμένο ζώο, στην θέα του οποίου σάστησαν όλοι οι κάτοικοι του χωριού, έχει σκούρο, φολιδωτό δέρμα ακριβώς σαν αυτό που έχουν τα ερπετά, ενώ το κεφάλι του είναι ίδιο με αυτό του κροκόδειλου.

Το πιο παράξενο όμως, είναι ότι τα πόδια του θυμίζουν αυτά ενός βουβαλιού. Τώρα πως γίνεται να υπάρχει αυτή η μίξη, κανένας δεν μπορεί να το εξηγήσει!

 

Δες επίσης: ΣΟΚ: Βρέθηκε αρνάκι με ανθρώπινα χαρακτηριστικά (βίντεο)

 

Μυστήριο πλάσμα βρέθηκε στην Ταϊλάνδη

perierga ivridia zoa

Αφού έπιασαν αυτό το παράξενο πλάσμα, το έβαλαν επάνω σε ένα τραπέζι και άρχισαν να εξερευνούν το φολιδωτό του σώμα, αλλά φυσικά και το κεφάλι του, ενώ επίσης άναψαν γύρω του κεριά και θυμίαμα, μιας και θεώρησαν ότι δεν είναι κάτι το φυσιολογικό αυτό το υβρίδιο.

ivridio krokodilos vouvali

Το ζώο εμφανίστηκε στο High Rock, στο Wanghin της Ταϊλάνδης και η τοπική ιστοσελίδα Rath ανέφερε πως γεννήθηκε από ένα βουβάλι και πέθανε λίγα λεπτά μετά από την γέννηση του. Η μητέρα του όμως δεν είχε ξανά γεννήσει κάτι παρόμοιο ή έστω κάποιο σχετικά περίεργο μοσχαράκι. Αν και προφανώς κανείς δεν μπορεί να δώσει απάντηση για την μορφή του προσώπου του, οι χωρικοί θεωρούν πως αυτό είναι ένα σημάδι καλοτυχίας για το μέλλον τους!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!