Η Coca-Cola σταμάτησε την παραγωγή αφού βρήκε αυτό στα κουτιά της!

Η Coca-Cola είναι το αγαπημένο αναψυκτικό μικρών και μεγάλων. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην του αρέσει η μοναδική της γεύση και γι’ αυτό φυσικά έχουν προσπαθήσει πολλές εταιρείες να αντιγράψουν την συνταγή της, χωρίς επιτυχία όμως και γι’ αυτό παραμένει στην κορυφή εδώ και χρόνια.

Από την άλλη πλευρά όμως, έχουμε ακούσει διάφορα περίεργα περιστατικά όπου έχουν βρεθεί αηδιαστικά πράγματα μέσα στα κουτάκια της εταιρείας. Τι βρήκαν όμως αυτή τη φορά και σταμάτησαν την παραγωγή της ώστε να μην φτάσει ποτέ αυτή η παρτίδα του προϊόντος στα ράφια των καταστημάτων;

 

Ανθρώπινα περιττώματα βρέθηκαν μέσα στα κουτάκια της Coca-Cola!

Το προσωπικό που εργάζεται στο εργοστάσιο εμφιάλωσης της Coca-Cola που βρίσκεται στο Λίσμπουρν στην Βόρεια Ιρλανδία έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν ανακάλυψε ανθρώπινα περιττώματα μέσα σε μία παρτίδα από κουτάκια που παρέλαβε για να βάλει το συγκεκριμένο αναψυκτικό.

Προφανώς, πάγωσαν όλοι όταν τα αντίκρισαν και έσπευσαν να σταματήσουν τις μηχανές για περίπου 15 ώρες ώστε να απολυμανθούν και να καθαριστούν πλήρως.

Η ανακάλυψη αυτή έγινε από το προσωπικό που βρίσκονταν στη νυχτερινή βάρδια του εργοστασίου, όταν είδαν ότι φράκαραν οι μηχανές και δεν μπορούσαν να συνεχίσουν την δουλειά τους. Έτσι, μόλις κατάλαβαν ότι υπήρχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα, οι εργαζόμενοι κοίταξαν μέσα σε μερικά από τα κουτάκια του αναψυκτικού όπου και είδαν αυτό το αηδιαστικό θέαμα.

coca-cola paraksenes eidisis

Το περίεργο της υπόθεσης ήταν ότι συνήθως τα κουτάκια έρχονταν από το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά αυτή τη φορά φαίνεται ότι ήρθαν από τη Γερμανία, όπως ειπώθηκε και στις ειδήσεις.

Ευτυχώς, το περιστατικό αυτό φαίνεται να είναι μεμονωμένο, καθώς δεν αντιμετώπισε κανένα άλλο εργοστάσιο το ίδιο πρόβλημα.

Για να είναι σίγουρη όμως η εταιρεία ότι δεν τους ξέφυγε κάποιο κουτάκι που μπορεί να έχει το οτιδήποτε μέσα, κατάσχεσε αμέσως την παρτίδα που είχε ετοιμαστεί τις τελευταίες μέρες για να μην διατεθεί προς πώληση το αναψυκτικό. Εν τω μεταξύ οι αρμόδιοι ψάχνουν να βρουν το πως βρέθηκαν εκεί τα περιττώματα. Ας ελπίσουμε να μην τους ξέφυγε κάποιο κουτάκι! Δες ακόμη τα πιο αηδιαστικά πράγματα που έχουν βρεθεί μέσα σε φαγητά!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!