Η Coca-Cola έφτιαξε μπουκάλι για να βγάζεις selfie!

Η Coca-Cola είναι από τις εταιρείες που ξέρουν πολύ καλά να προωθούν τα προϊόντα τους και να προσαρμόζονται ανάλογα με τις τάσεις της εκάστοτε εποχής.

Εννοείται ότι δεν είναι αυτός ο κύριος λόγος που προτιμούμε τα προϊόντα της, μιας και η ξεχωριστή γεύση της κόκα κόλα κάνει τους πάντες να κολλάνε μαζί της, αλλά και ο ντόρος που γίνεται γύρω από το όνομα της παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο στο να βρίσκεται πάντα στην επικαιρότητα.

Και εφόσον πλέον σχεδόν όλοι έχουμε μια αδυναμία στις selfie φωτογραφίες, η εταιρεία είπε να πρωτοτυπήσει κυκλοφορώντας ένα μπουκάλι ειδικά σχεδιασμένο για να φωτογραφίζεσαι όσο πίνεις!

 

Η νέα πρόταση της Coca-Cola για να βγάζεις selfie φωτογραφίες!

selfie-fotografies-coca-cola

Όπως αναφέρουν λοιπόν, ο λόγος που κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο προϊόν μπορεί να είναι για να βγάζεις καλύτερες φωτογραφίες από το Snapchat. Στην ουσία, υπάρχει ενσωματωμένη κάμερα στο κάτω μέρος που κουμπώνει στο μπουκάλι του αναψυκτικού, το οποίο μοιάζει με μπότα και έχει USB έξοδο για να μπορείς να κάνεις τη μεταφορά των εικόνων.

Αυτή η “μπότα” έχει οπτική γωνία 70 μοιρών, οπότε μπορείς να καταγράψεις τον εαυτό σου καθώς πίνεις το αγαπημένο σου αναψυκτικό. Και εκεί ακριβώς είναι το καλό marketing που έλεγα, μιας και θα φαίνεται ξεκάθαρα στις σέλφι που θα βγάζεις το τι πίνεις.

Το μπουκάλι αυτό δημιουργήθηκε από οργανισμό Gefen Team για το event της εταιρείας “Coca-Cola Israel’s Summer Love”. Οι φωτογραφίες αυτές θα μπορούν να δημοσιευτούν τόσο στο Snapchat, όσο και στο Instagram και το Facebook.

Η πρόταση που έκαναν μάλιστα στο συγκεκριμένο event ήταν να τις ανεβάζουν με hashtag σχετικό για την Κόκα Κόλα, αρκεί να μην γίνεται ενοχλητικό για τους υπόλοιπους χρήστες κάθε τρεις και λίγο.

koka-kola-exypna-proionta-aggouria-net

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η Κόκα-Κόλα ασχολήθηκε με τον κόσμο της τεχνολογίας, καθώς πριν από αρκετούς μήνες παρουσίασε μία νέα συσκευασία όπου το χαρτόνι μπορούσε να διπλωθεί και να χρησιμοποιηθεί σαν γυαλιά εικονικής πραγματικότητας.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!