Αυστραλός βρήκε 2 πύθωνες να παλεύουν στην κουζίνα του!

Στην Αυστραλία μπορείς να δεις απίστευτα πράγματα και μοναδικά τοπία για να θαυμάσεις, αλλά κρύβει και πολλούς κινδύνους για τους τουρίστες της, μιας και τα επικίνδυνα ζώα υπάρχουν παντού. Οι πύθωνες πλέον κρύβονται μέχρι και σε σπίτια.

Εκτός από τους καρχαρίες που μπορείς να συναντήσεις στην θάλασσα, υπάρχουν τρομακτικές αράχνες που μπορεί να σε δαγκώσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή και τα φίδια που μπορεί να κρύβονται μέχρι και στις μπότες σου. Οι κάτοικοι δεν μπορούν να είναι ασφαλείς ούτε καν στα σπίτια τους.

Ειδικά την εποχή του ζευγαρώματος των φιδιών όμως, μπορείς να τα συναντήσεις Παντού, ακόμη και στα πιο απίθανα μέρη. Αυτό ακριβώς συνέβη και σε έναν Αυστραλό που είδε δύο τεράστια φίδια να “μαλώνουν” στην κουζίνα του!

 

2 Πύθωνες πάλευαν σε περίοδο ζευγαρώματος στο σπίτι ενός Αυστραλού!

Ο Murray Paas από το Ντέιμπορο του Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, είδε στην κουζίνα του τα δύο αρσενικά φίδια να παλεύουν τυλίγοντας το ένα το άλλο, ώστε να δείξουν το ποιος είναι ο κυρίαρχος στην περίοδο του ζευγαρώματος. Οπότε κάπου εκεί τριγύρω υπήρχε και ένα θηλυκό.

ο Murray, σε συνέντευξη που έδωσε στο ABC, λίγες μέρες μετά την δημοσίευση του συγκεκριμένου βίντεο, είπε πως ένα από αυτά τα φίδια ζει στην οροφή επάνω από το υπνοδωμάτιο του, αλλά δεν δείχνει να τον ενοχλεί ή να τον τρομάζει επειδή κρατά τα παράσιτα μακριά από το δωμάτιο του.

Προφανώς είχε καταλάβει ότι υπήρχαν κι άλλα φίδια στο σπίτι, αλλά ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έβλεπε κάτι τέτοιο με τα μάτια του. Επιπλέον, όπως είπε και ο ίδιος, δεν φοβάται καθώς θεωρεί ότι τα συγκεκριμένα φίδια είναι ακίνδυνα, αντιθέτως μπορούν να τον προστατεύσουν από άλλα πιο επικίνδυνα φίδια που μπορεί να εισβάλλουν στον χώρο του.

Λίγο καιρό πριν όμως, είχε ανέβει ακόμη ένα βίντεο με τέτοιου είδους μάχη από άλλο μέρος της Αυστραλίας, όπου αυτή τη φορά οι πύθωνες πάλευαν στην πισίνα ενός σπιτιού.

Άκρως συνηθισμένο φαινόμενο λοιπόν. Το μόνο που έχουμε να πούμε, είναι δόξα τον θεό που ζούμε στην Ελλάδα!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!