Απίστευτο: Βρέθηκε όπλο στον Άρη (;)

Έχουμε ακούσει διάφορες θεωρίες για τους εξωγήινους και για τον Άρη, άλλες εξωπραγματικές και άλλες που μοιάζουν με αληθινές, χάρις σε μερικές εικόνες από την NASA που κυκλοφορούν κατά καιρούς. Φυσικά, κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά το τι ισχύει από όλα αυτά και τι όχι.

Τι συνέβη όμως αυτή την φορά και ξεκίνησαν να βγαίνουν στην φόρα κι άλλες θεωρίες συνωμοσίας για τον κόκκινο πλανήτη; Είναι αυτή η μεγαλύτερη απόδειξη της ύπαρξης της εξωγήινης τεχνολογίας; Δες την είδηση που ακολουθεί!

 

 

Εικόνες από την NASA δείχνουν πως υπάρχει όπλο στον Άρη

Οι συγκεκριμένες εικόνες τραβήχτηκαν το 2014 από τον Curiosity Rover της NASA και ισχυρίζονται πως δεν έχουν πειραχθεί ή τροποποιηθεί μέσω προγραμμάτων επεξεργασίας εικόνων. Σε αυτές τις εικόνες λοιπόν, φαίνεται ένα αντικείμενο στον Άρη, το οποίο μοιάζει απίστευτα πολύ στο σχήμα με ένα όπλο.

nasa planitis aris oplo

Πρώτη φορά κυκλοφόρησε αυτό σαν “είδηση” από το κανάλι του Youtube “Streetcap1”, στο οποίο ανεβαίνουν γενικότερα video με θέματα που αφορούν τους εξωγήινους. Ο συγκεκριμένος χρήστης έκανε μια υπόθεση πως μπορεί και να συνετρίβη κάποιο εξωγήινο αεροσκάφος και ανάμεσα στα συντρίμμια να υπήρχε και το όπλο.

aris oplo

Αυτές τις εικόνες, έσπευσε να τις δημοσιεύσει και ο Scott C. Waring, ο οποίος είναι ένας ερευνητής γνωστός για τις έρευνες που κάνει για τον κόκκινο πλανήτη, με σκοπό να ενημερώσει λοσους πιστεύουν στα UFO.

fotografies pistoli

Κάποιοι μάλιστα, πιστεύουν πως κατάφεραν να αναγνωρίσουν και το είδος του πιστολιού, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι μοιάζει με ημι-αυτόματο Smith & Wesson.45′, ή με ένα ημι-αυτόματο SIG Pro.

Προφανώς και υπήρχε πάρα πολύς κόσμος που δεν πίστεψε ούτε στα μάτια του, ούτε στα αυτιά του και δεν άργησαν να έρθουν και τα πρώτα σχόλια, τα οποία έλεγαν πως οι φωτογραφίες δεν είναι πραγματικές ή ακόμη και να είναι και να δείχνουν όντως ένα πιστόλι, αυτό δεν σημαίνει ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε εκεί και όχι στην γη.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!