6 Δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας εικόνων!

Ποια free προγράμματα επεξεργασίας εικόνων αξίζει να κατεβάσεις; Εδώ, θα μάθεις για 6 εξαιρετικά και πάνω από όλα δωρεάν λογισμικά, που ρετουσάρουν εικόνες! 

Θέλεις να επεξεργαστείς τις φωτογραφίες σου, αλλά το photoshop είναι περίπλοκο για εσένα; Μην ανησυχείς, υπάρχει μπόλικο freeware, δηλαδή δωρεάν λογισμικά, στο διαδίκτυο. Μπορείς να δοκιμάσεις και να χρησιμοποιήσεις, οποιοδήποτε δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων που θα βρεις από κάτω.

Αν βρίσκεις κάποιο ανεπαρκές, μπορείς να λειτουργήσεις συνδυαστικά. Τι εννοώ με αυτό; Να χρησιμοποιήσεις 2-3 προγράμματα επεξεργασίας εικόνων, για να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

 

Δες Επίσης: Τα 5 καλύτερα site Online επεξεργασίας εικόνας!

 

Εύκολα προγράμματα επεξεργασίας εικόνων

GIMP

dwrean-editor-eikonas

Αυτός ο επεξεργαστής εικόνας, είναι η γνωστότερη δωρεάν εναλλακτική του photoshop ή το paintshop. Αυτό το πρόγραμμα εκτός του ότι είναι free σε σχέση με τα άλλα 2 ακριβά λογισμικά, σου παρέχει πάρα πολλές δυνατότητες. Είμαι σίγουρη ότι θα αναρωτιέσαι, γιατί είναι ακόμα τζάμπα!

Photoscape

software-epeksergasias-eikonas

Από τα πιο απλά προγράμματα ρετουσαρίσματος εικόνας. Αν δεν έχεις ιδέα από τέτοιο software εικόνας, είναι μια πολύ καλή αρχή. Μπορείς να φτιάξεις το πλαίσιο, να βγάλεις τα κόκκινα μάτια, να αλλάξεις τη φωτεινότητα ήτα φίλτρα και διάφορα άλλα!

Ashampoo Photo Commander

programma-epeksergasias-eikonas

Η διαφορά αυτού του συστήματος αλλαγής εικόνων είναι ότι μπορείς να επεξεργαστείς και βίντεο και ήχο. Μπορείς να οργανώσεις και να παρουσιάσεις με έναν όμορφο τρόπο τις συλλογές σου. Θα το συνιστούσα κυρίως σε φοιτητές και φωτογράφους.

Photo Pos Pro

photo-editor-free

Ίσως το πιο επαγγελματικό image editor που θα βρεις δωρεάν, αυτή την περίοδο. Διαθέτει μάσκες, ειδικά εφέ, μπορείς να επεξεργαστείς  ή να δημιουργήσεις μια εξολοκλήρου νέα εικόνα. Το καλύτερο; Έχει πολύ χαμηλά προαπαιτούμενα συστήματος, οπό τε δε θα επιβαρύνει τον επεξεργαστή του pc σου.

Photobie

dwrean-epeksergasia-eikonas

Αν θέλεις να αφαιρέσεις αντικείμενα που δε σου αρέσουν από τη φωτογραφία, δεν έχεις παρά να κατεβάσεις αυτό το λογισμικό ρετουσαρίσματος εικόνας! Είναι πάρα πολύ εύκολο στη χρήση,παρόλο που διαθέτει πάρα πολλά εργαλεία για να αλλάξεις τη φωτογραφία, που θέλεις.

FastStone Photo Resizer

allagh-megethous-eikonas

Και για το τέλος σου κράτησα ένα ειδικό πρόγραμμα , για να αλλάζεις το μέγεθος της φωτογραφίας ή της εικόνας που επιθυμείς. Μπορείς να κόψεις τις εικόνες σου σε διάφορα σχήμα και να τους προσθέσεις μικρά εικονίδια, μέχρι και κείμενο. Όσοι ασχολούνται με τη δημιουργία κόμικ, θα το λατρέψουν.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!