Τα 5 καλύτερα site επεξεργασίας εικόνας!

Ακόμη παιδεύεσαι με το Photoshop, ενώ μπορείς να κάνεις επεξεργασία εικόνας online; Ψάχνεις site και δεν ξέρεις ποιο είναι καλύτερο; Δες τα 5 καλύτερα εδώ! 

Το Photoshop είναι το πιο γνωστό πρόγραμμα για την επεξεργασίας εικόνας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και το μοναδικό. Επίσης, ήξερες ότι είναι πολύ απαιτητικό και βαρύ για τον υπολογιστή σου;

Γιατί λοιπόν να μην χρησιμοποιήσεις κάποιο online πρόγραμμα, για να κάνεις την δουλειά σου ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και να μην ζορίζεις και το pc σου;

Επιλογές φυσικά και υπάρχουν αμέτρητες, αλλά ποια είναι τα 10 καλύτερα;

 

Βρες περισσότερα προγράμματα και τεχνολογικά νέα εδώ!

 

 

Sites για Online επεξεργασία εικόνας

 

 

PIXLR.com

epeksergasia eikonas

Το πρώτο site που θα πρότεινα είναι το PIXLR, το οποίο μοιάζει πάρα πολύ στη λειτουργικότητα αλλά και στις δυνατότητες που προσφέρει στον χρήστη με το Photoshop.

To Pixlr συνδυάζει το σχεδιασμό της εικόνας  με την επεξεργασία των φωτογραφιών και την προσαρμογή όλων των χαρακτηριστικών μιας εικόνας πιο πειστικά από ότι οποιοδήποτε άλλο online πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας.

Είτε δημιουργώντας μια εικόνα αποτελούμενη από διάφορα layers  ή ακόμη χρησιμοποιώντας κάποιο από τα φίλτρα για εφέ μπορείς να μετατρέψεις όλες σου τις φωτογραφίες.

 

LunaPic.com

epeksergasia eikonas

Το LunaPic είναι επίσης ένα πολυσυζητημένο site. Το μόνο του πραγματικά αρνητικό είναι ότι ενώ έχει άπειρες επιλογές από φίλτρα και εργαλεία σχεδίασης, δεν έχει το βασικότερο που είναι η αναίρεση – ακύρωση.

Οπότε αν υπάρξει το οποιοδήποτε πρόβλημα και θέλεις να επιστρέψεις στο προηγούμενο στάδιο, πριν την τελευταία σου ενέργεια, θα πρέπει να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή.

 

BeFunky.com

epeksergasia eikonas

Το BeFunky έχει πολύ κομψό σχεδιασμό και είναι απίστευτα φιλικό προς τον χρήστη. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του όμως είναι ότι υπάρχει απίστευτη οργάνωση των εργαλείων του, πράγμα πολύ χρήσιμο και για τους αρχάριους.

Ο λόγος που είναι πολύ γνωστό το BeFunky είναι διότι μπορείς πολύ εύκολα να μετατρέψεις μια φωτογραφία σου σε καρτούν ή ακόμη και να μοιάζει λες και βγήκε το 1800.

 

PiZap.com

online epeksergasia

Το μεγάλο πλεονέκτημα του piZap είναι ότι μπορείς να ανεβάσεις όποια φωτογραφία θέλεις να επεξεργαστείς ακόμη και από το Facebook ή το Twitter και γενικά από τα social media που χρησιμοποιείς.

Πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να βρίσκεσαι στο δικό σου pc για να το κάνεις.

 

Picadilo.com

online epeksergasia

Τέλος, το Picadilo μοιάζει κατά κάποιο τρόπο με το piZap, καθώς μπορείς να επεξεργαστείς φωτογραφίες σου μέσω του Facebook. Βέβαια εκτός από την επεξεργασία εικόνας σου δίνει και την δυνατότητα να δημιουργήσεις πολύ εύκολα, αλλά εντυπωσιακά collage φωτογραφιών.

Η επιλογή είναι δική σου!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!