Άντρας έκαψε τα Nike παπούτσια του ενώ τα φορούσε!

Ο Donald Trump είναι ο πρόεδρος της Αμερικής από το 2016. Πρόσφατα η Nike χρησιμοποίησε το πρόσωπο που Colin Kaepernick για την τριακοστή επέτειο της εταιρίας. Η καμπάνια ονομάστηκε “Just Do It”(απλά κάντο) και είναι ένα θέμα αμφιλεγόμενο για πολλούς. Ο λόγος που έγινε ένα τόσο μεγάλο θέμα είναι η επιλογή της Nike για τον Colin Kaepernick.

Ο λόγος που ο περισσότερος κόσμος, όπως και ο Trump, είναι αντίθετοι με αυτή την άποψη είναι γιατί ο Kaepernick γονάτισε κατά την διάρκεια του εθνικού ύμνου της Αμερικής. Ο Donald Trump βγήκε δημόσια και πήρε θέση εναντίον αυτής της κίνησης. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που είχαν την ίδια άποψη.

 

Υποστηρικτής του Trump έκαψε παπούτσια Nike ενώ τα φορούσε!

antras fotia

Δες επίσης: Αυτοπυρπολήθηκε συνδικαλιστής σε συνέντευξη τύπου!

Δεν είναι λίγοι οι Αμερικάνοι που καίνε τα προϊόντα της Nike ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς την εταιρία. Ένας άντρας όμως πήγε ένα βήματα παραπέρα και αποφάσισε να κάψει Nike παπούτσια ενώ τα φορούσε. Φυσικά αποδείχτηκε ότι δεν ήταν και η καλύτερη ιδέα που μπορεί να έχει κάποιος.

egkauma podia

Ο άντρας με το όνομα Phil Braun, δημοσίευσε στο Twitter το περιστατικό με την ελπίδα ότι το συγκρότημα Big & Rich θα απαντούσαν σε αυτό το tweet. Είπε πως μετά από αυτό χρειάστηκε μεταφορά στο νοσοκομείο για του δώσουν τις πρώτες βοήθειες στα εγκαύματα που έχει στα πόδια.

kammeno papoutsi

Δες επίσης 34χρονη τάιζε καρχαρίες όταν της έκοψαν το δάχτυλο on camera!

Στα social media ο κόσμος δεν φάνηκε να υποστηρίζει την πράξη του. Αντιθέτως, πολλοί βρήκαν την ευκαιρία να τον πειράξουν και να τον γελοιοποιήσουν για αυτό που έκανε. Αυτό που λένε όλοι είναι ότι ο τρόπος διαμαρτυρίας του ήταν εντελώς χαζός. Φυσικά υπάρχουν άλλοι τρόπο για να εκφράσεις την δυσαρέσκειά σου και να διαμαρτυρηθείς.

Ο ίδιος τελικά βγήκε δημόσια και δήλωσε ότι όλο αυτό ήταν ένα σατυρικό βίντεο για όλους εκείνου που διαμαρτύρονται με αυτόν τον τρόπο. Είπε επίσης πως αν κάποιοι πιστεύουν πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είναι αληθινό, τότε αυτό λέει πολλά για την κοινωνία.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!