Άντρας έκανε 90 ράμματα στο κεφάλι έπειτα από μάχη με αρκούδα γκρίζλι!

Η αρκούδα γκρίζλι είναι ένα υποείδος της καφέ αρκούδας και συναντάται στην Ασία, την Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική. Μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 300 κιλά και όπως καταλαβαίνεις είναι από τα πιο επικίνδυνα ζώα που μπορείς να συναντήσεις. Πίστεψε με δεν θα έχει καθόλου φιλική διάθεση!

Αυτό μπορούν να στο επιβεβαιώσουν και τα τραύματα που προκλήθηκαν στο κεφάλι ενός κυνηγού, ο οποίος αναγκάστηκε να τα βάλει με μια αρκούδα για να μπορέσει να επιβιώσει. Το αποτέλεσμα ήταν απλά σοκαριστικό!

 

Αρκούδα γκρίζλι κόντεψε να συνθλίψει το κεφάλι ενός κυνηγού!

Ο Tom Sommer λοιπόν, είχε βγει για κυνήγι με τον φίλο του τον Dan στην Μοντάνα των Ηνωμένων Πολιτειών, μέχρι που σε κάποιο σημείο είδαν από απόσταση 27 μέτρων μια γκρίζλι αρκούδα να κατασπαράζει το θήραμα της.

epithesi arkoudas eikones

Δες επίσης: Πύθωνας δάγκωσε το πέoς ενός 38χρονου στην τουαλέτα!

Τότε, ξεκίνησαν να φωνάζουν για να τρομάξουν το ζώο αλλά προφανώς το μόνο που κατάφεραν ήταν να την εξαγριώσουν. Ο Dan κατάφερε όμως να ξεφύγει πολύ εύκολα από την αρκούδα που τους επιτέθηκε, χρησιμοποιώντας ένα σπρέι πιπεριού, ενώ ο Tom από την άλλη πλευρά δεν είχε το ίδιο γρήγορα αντανακλαστικά.

agria zoa epitheseis

Έτσι, για κακή του τύχη, η αρκούδα ξεκίνησε να τον κυνηγάει γύρω από ένα δέντρο και μόλις έκαναν δύο περιστροφές κατάφερε να τον πιάσει. Ο κυνηγός έβγαλε το όπλο του και πάνω που πήγε να πυροβολήσει την αρκούδα εκείνη σήκωσε το πόδι της και του χτύπησε το χέρι και στην συνέχεια του δάγκωσε τον μηρό.

anigmeno kranio ikones aggouria.net

Δες επίσης τον 20χρονο που προσπάθησε να ταΐσει τον εαυτό του στα λιοντάρια!

Τα χειρότερα όμως δεν είχαν έρθει ακόμη, μιας και η επόμενη κίνηση του ζώου ήταν να δαγκώσει το κεφάλι του Tom. Αυτή, όπως δήλωσε και ο ίδιος, ήταν μια απίστευτα τρομακτική εμπειρία, καθώς άκουσε το κρανίο του να σπάει από την πίεση που άσκησαν τα σαγόνια της αρκούδας.

Χάρις τον φίλο του όμως η τύχη δεν τον εγκατέλειψε τελείως. Ο Dan επανήλθε και είχε την ηρεμία για να ψεκάσει και πάλι την αρκούδα με το σπρέι πιπεριού, ώστε να μπορέσει να ξεφύγει ο Sommer. Το αποτέλεσμα όλης αυτής της μάχης, εκτός από τις πληγές στο χέρι και τον μηρό του ήταν και 90 ράμματα στο κεφάλι.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!