Οι 10+1 πιο αναπαυτικές πολυθρόνες που μπορείς να βρεις!

Τα έπιπλα του σπιτιού μας παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην διακόσμηση του. Θα πρέπει όμως πέρα από κομψά να είναι και άνετα, τόσο για εμάς τους ίδιους που θα τα χρησιμοποιούμε καθημερινά όσο και για τους επισκέπτες μας. Φυσικά τα έπιπλα που μας ενδιαφέρουν περισσότερο είναι οι αναπαυτικές πολυθρόνες, αλλά και οι καναπέδες.

Ειδικά όμως οι πολυθρόνες στις οποίες έχουμε την συνήθεια να ξεχυνόμαστε, όσο βλέπουμε τηλεόραση ή ασχολούμαστε με το laptop μας, θα πρέπει να είναι βολικές και αναπαυτικές, ώστε να μην επηρεάζουν τη στάση του σώματος μας και φυσικά την σπονδυλική μας στήλη. Ποιες είναι όμως οι καλύτερες και κομψότερες πολυθρόνες που σχεδιάστηκαν ποτέ;

 

Οι πιο αναπαυτικές πολυθρόνες που που σχεδιάστηκαν ποτέ

 

Powernap

diakosmisi spitiou polithrones

Η σχεδιάστρια της πολυθρόνας τύπου origami είναι η Ninna Helena Olsen και δημιούργησε αυτό το φοβερό έργο τέχνης για να μπορούν να ξεκουράζονται και να είναι πιο αποδοτικοί οι υπάλληλοι στα γραφεία.

 

Gravity free seat

poluthrones grafeiou

Σε αυτήν εδώ την καρέκλα μπορείς να ξαπλώσεις και να την κρατήσεις σε οποιαδήποτε γωνία επιθυμείς, κάτι το οποίο σου δίνει μια ευχάριστη αίσθηση, ενώ χάρις στην πλήρη άνεση που παρέχει είναι ιδανική ακόμη και για να κοιμηθείς χωρίς να σηκωθείς πιασμένος.

 

Eames Lounge Chair

epaggelmatikes poluthrones

Η συγκεκριμένη πολυθρόνα σχεδιάστηκε το 1956 και εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να είναι από τις πιο εντυπωσιακές και άνετες καρέκλες, για οποιοδήποτε επαγγελματικό γραφείο ή μη.

 

Sleeping bag Chair

anapautikes polithrones

Η καλύτερη πρόταση για όσους θέλουν να χουχουλιάζουν όσο διαβάζουν κάποιο βιβλίο ή βλέπουν τηλεόραση. Μπορεί να μοιάζει με καρέκλα αλλά είναι απίστευτα ανατομική και βολική.

 

Cradle Seat

moderna poluthrona kounia

Εδώ ο σχεδιαστής δεν είναι μόνο ένας αλλά μια ομάδα που αποτελείται από τους Richard Clarkson, Grace Emmanual, Kalivia Russel, Eamon Moore, Brodie Cambell, Jeremy Brooker και Joya Boerrigter. Όπως καταλαβαίνεις έχει την μορφή κούνιας και δεν θα θέλεις να βγεις από εκεί.

 

Egg Chair

kokkines anapautikes karekles

Ο σχεδιαστής της καρέκλας αυγό είναι ο Arne Jacobson και το βασικό στοιχείο που την κάνει τόσο ξεχωριστή και αναπαυτική είναι η κλίση που έχει στην πλάτη και την μέση.

 

Bean-Bag Chair

dermatini polithrona pouf

Εδώ τώρα έχουμε μια διαφορετική εκδοχή η οποία είναι κατασκευασμένη από ύφασμα και δέρμα και παρόλο που μπορεί να μην φαίνεται και τόσο σοφιστικέ είναι ιδανική για κάθε σαλόνι.

 

Patricia Urquilo by B&b

diakosmisi saloniou polithrones

Να και κάτι πιο απλό εμφανισιακά. Η σχεδιάστρια όπως μπορείς να καταλάβεις και από την ονομασία είναι η Patricia Urquilo και την έχει κατασκευάσει από ανακυκλωμένο πλαστικό και μαλακά μαξιλάρια. Επίσης, ξεχωρίζει με τα έντονα και ποικίλα χρώματα στα οποία διατίθεται.

 

MR Adjustable Chaise Lounge

polithrona ksaplostra

Μας θυμίζει τους ψυχολόγους και γενικότερα τους γιατρούς αλλά την λατρεύουμε. Είναι δημιουργία της Ludwig Mies van der Rohe και βγήκε στην αγορά το 1927.

 

Wing Chair

dermatini anapautiki karekla

Αυτό το μοντέλο είναι του 2006 και δημιουργήθηκε από τον Hans J Wagner. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα της είναι πως παρέχει καλή υποστήριξη τόσο στην πλάτη και τα πόδια, όσο στον λαιμό και το κεφάλι.

 

The Loopita

moderna epipla

Το τελευταίο είναι και το πιο ιδιαίτερο κομμάτι, το οποίο είναι έμπνευση του Victor Aleman. Μοιάζει με μια πίστα των Hot Wheels και είναι μια εξαιρετική πρόταση για δύο άτομα.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!