Έτσι είναι ένα cheeseburger με πατάτες από McDonald’s 6 χρόνια μετά!

Και σε ποιον δεν αρέσουν τα cheeseburger και γενικότερα τα burgers. Από όταν ήμασταν όμως μικρά μας έλεγαν διαρκώς οι γονείς μας να μην τρώμε από μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων όπως είναι τα Goody’s και τα McDonald’s, επειδή όλα είναι πλαστικά και άκρως ανθυγιεινά. Δεν τους πιστεύαμε όμως και πολύ γιατί η γεύση τους ήταν απίστευτη!

Κάποιοι έλεγαν ότι αν προσπαθήσεις να βάλεις φωτιά στις πατάτες τους και το μπιφτέκι ότι θα λιώσουν ή θα μαυρίσουν σαν το πλαστικό. Αλλά λέγαμε ότι όλα αυτά είναι χαζομάρες και υπερβολές. Ένας άντρας όμως από το Οντάριο του Καναδά αποφάσισε να κάνει ένα πείραμα το οποίο σόκαρε τους πάντες!

 

Καναδός έβαλε στο eBay 6 χρόνων cheeseburger και πατάτες από McDonald’s!

mcDonalds akatallila fagita

Δες επίσης τα πιο αηδιαστικά πράγματα που έχουν βρεθεί μέσα σε φαγητά!

Η αγγελία αναρτήθηκε στο eBay από τον Καναδό Dave Alexander, ο οποίος δήλωσε ότι το συγκεκριμένο burger του το αγόρασε η κόρη του στις 6 Ιουνίου του 2012 και έκτοτε δεν το έβαλε στο ψυγείο ή την κατάψυξη, παρά μόνο στο ντουλάπι της κουζίνας του. Ο λόγος που το έκανε αυτό ήταν για να αποδείξει στο παιδί του ότι οι φήμες που κυκλοφορούν είναι απολύτως αληθινές.

cheeseburger plastiko mcdonald's

Δες επίσης γιατί θα πρέπει να σταματήσεις να τρως κέτσαπ!

Στην ουσία, όπως μπορείς να δεις και στην φωτογραφία που ανάρτησε, ειδικά οι πατάτες μοιάζουν σαν να αγοράστηκαν τώρα, ενώ η μόνη διαφορά που φαίνεται να υπάρχει είναι ότι το μπιφτέκι απέκτησε ένα ελαφρώς πιο σκούρο χρώμα.

akatallila junkfood aggouria.net

Δες επίσης: Η Coca-Cola σταμάτησε την παραγωγή αφού βρήκε αυτό στα κουτιά της!

Θέλοντας όμως να πάει ένα βήμα πιο πέρα το πείραμα του, έναν χρόνο αργότερα έφτιαξε και ο ίδιος ένα ίδιο μπέργκερ και τηγάνισε μερικές πατάτες, ώστε να τα βάλει και αυτά στο ντουλάπι για να δει την διαφορά. Αυτό που διαπίστωσε είναι ότι το τυρί και ιδίως οι πατάτες είχαν γίνει σαν κάρβουνο και απίστευτα σκληρές μετά από τόσα χρόνια. Και προφανώς υπήρχε μούχλα στο ψωμί και το μπιφτέκι.

paraxenes eidiseis aggouria.net

Η τιμή την οποία είχε ορίσει ως αρχική ήταν τα 22.91 δολάρια και μέσα σε λίγες μόνο ώρες είχε φτάσει στα 62.65 δολάρια, ενώ έμεναν 6 ακόμη μέρες για να λήξει η δημοπρασία. Το ότι ήθελαν να τα αγοράσουν σίγουρα μας προβληματίζει μιας και είναι πολύ περίεργο, αλλά τουλάχιστον με αυτή του την κίνηση φρόντισε να ενημερώσει τους πάντες για το τι τρώνε!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!