Έκανε live streaming όσο οδηγούσε & σκότωσε την 14χρονη αδερφή της!

Η μόδα στο Facebook αλλά και το Instagram που βλέπουμε διαρκώς να μεγαλώνει είναι το live streaming. Σχεδόν όλοι μας έχουμε δοκιμάσει να κάνουμε μια Live μετάδοση με το κινητό μας, είτε για να δείξουμε στους φίλους μας το μέρος όπου διασκεδάζουμε είτε μια συναυλία που παρακολουθούμε, ή ακόμη και μια ξεχωριστή στιγμή της ζωής μας.

Το κακό όμως είναι ότι με οτιδήποτε καινούριο βγαίνει το παρακάνουμε κάνοντας κατάχρηση. Το αρνητικό με το συγκεκριμένο trend είναι ότι οι οδηγοί, κυρίως μικρότερων ηλικιών, αποφασίζουν πως η κατάλληλη στιγμή για να κάνουν μια ζωντανή μετάδοση είναι όταν οδηγούν.

Προφανώς, τα ατυχήματα που έχουν προκληθεί είναι πάρα πολλά, αλλά το τελευταίο συμβάν συγκλόνισε τους πάντες! Δες ακόμη 8 ανθρώπους που βρήκαν τον μπελά τους από μια selfie!

 

18χρονη οδηγός σκότωσε την αδερφή της κάνοντας live streaming στο Instagram!

Σύμφωνα με την αστυνομία της Αμερικής, γύρω στις 6:40 μ.μ. την Παρασκευή στο Μέρσεντ της Καλιφόρνιας, η 18χρονη Obdulia Sanchez οδηγούσε το αυτοκίνητο της παρέα με την 14χρονη αδελφή της και την φίλη της οι οποίες καθόντουσαν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Obdulia Sanchez atuxima live streaming

Τότε ήταν που ξεκίνησε να κάνει μια live μετάδοση στο Instagram όσο έπαιζε ένα αγαπημένο της Ραπ τραγούδι στο ραδιόφωνο. Κάπου εκεί ξέφυγε το πράγμα και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της. Βγήκε από τον δρόμο και πέρασε στην αντίθετη πλευρά, όπου έπεσε επάνω σε έναν φράχτη από συρματόπλεγμα και κατέληξε σε ένα χωράφι.

Jacqueline Sanchez Estrada

Το αποτέλεσμα ήταν να πεταχτούν έξω από το πίσω τζάμι και τα δύο κορίτσια. Εκείνη όμως που βρήκε τραγικό και ακαριαίο θάνατο ήταν η 14χρονη Jacqueline Sanchez Estrada, ενώ η φίλη της είχε σοβαρούς τραυματισμούς και μεταφέρθηκε σε ένα κοντινό νοσοκομείο.

Το βίντεο όμως δεν σταμάτησε εκεί και αυτό έκανε τους πάντες να πιστεύουν ότι η Obdulia οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. Η 18χρονη βγήκε από το αυτοκίνητο της με το κινητό στα χέρια και πλησίασε την ήδη νεκρή αδερφή της. Από την μία φώναζε ότι σκότωσε την αδερφή της και ότι δεν την νοιάζει και γνωρίζει ότι θα πάει φυλακή και από την άλλη την φιλούσε λέγοντας της ότι την αγαπάει.

distixima 18xroni instagram

Η Σάντσεζ κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία, ενώ οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις φυλακές του Μέρσεντ και για να αποφυλακιστεί χρειάζεται 300.000 δολάρια. Η οικογένεια της έχει ανοίξει έναν λογαριασμό στο GoFundMe και μέχρι στιγμής έχουν μαζέψει τις 10.000 δολάρια.

kalifornia thanatos 14xronis

Ακόμη κι αν καταφέρει να βγει όμως από την φυλακή θα πρέπει να δει ψυχολόγο, όπως υποστηρίζει και ο πατέρας της, μιας και έχει καταλάβει ότι έκανε κάτι κακό αλλά ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι σκότωσε την ίδια της την αδερφή.

Όποιος κι αν είναι όμως μέσα στο αμάξι σας οφείλετε να προσέχετε και να κρατάτε όλες αυτές τις περίεργες μόδες μακριά από την οδήγηση!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!