10 Έξυπνα tricks που χρησιμοποιούνται στις διαφημίσεις!

Τα πάντα στις διαφημίσεις, τηλεοπτικές ή μη, δείχνουν άκρως εντυπωσιακά είτε έχουν σαν κεντρική εικόνα κάποιο καλοστημένο φαγητό είτε ακόμη και μια πολύ όμορφη γυναίκα. Είναι όμως όντως έτσι στην πραγματικότητα, ή κάνουν κάτι άλλο που εμείς δεν μπορούμε να αντιληφθούμε, για να έχουν αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα;

Προφανώς υπάρχουν διάφορα προγράμματα επεξεργασίας εικόνας και βίντεο, που θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν και ειδικά το Photoshop, αντ’ αυτού όμως επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν μερικά πολύ εύκολα και έξυπνα tricks. Ποια είναι τα 10 πιο πολυχρησιμοποιημένα;

 

 

Tricks που χρησιμοποιούν στις διαφημίσεις για να βγάλουν τέλειες φωτογραφίες

 

Βάζουν σαπουνάδα στο γάλα και τον καφέ για να φαίνονται φρέσκα

diafimisis fotografies

Η σαπουνάδα όταν αναμειγνύεται με το γάλα και τον καφέ δίνει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, το οποίο μπορεί να κρατήσει αρκετές ώρες ώστε να φωτογραφηθεί πολλές φορές ένα φλιτζάνι/ ποτήρι, για να πάρουν το τέλειο πλάνο.

 

Χρησιμοποιούν λάδι μηχανής στα γλυκά αντί για σιρόπι

eksipna tricks

Στα περισσότερα ξενόφερτα διαφημιστικά spot υποτίθεται ότι χρησιμοποιούν σιρόπι από σφένδαμο, για γλυκά όπως οι κρέπες. Στην γεύση μπορεί να είναι εξαιρετικό, αλλά όχι και στην εμφάνιση. Αυτό που φαίνεται καλύτερα και μοιάζει πολύ και στο χρώμα, είναι το λάδι μηχανής το οποίο και χρησιμοποιούν.

 

Βάζουν κόλλα αντί για γάλα στα δημητριακά με φρούτα

dimitriaka diafimisi

Σίγουρα θα έχεις αναρωτηθεί και εσύ γιατί όταν βάζεις δημητριακά με φρούτα μέσα στο γάλα σου δεν στέκονται έτσι, αλλά βυθίζονται. Για να μην συμβαίνει λοιπόν αυτό και για να μην μουλιάζουν και χαλάει η εμφάνιση τους, χρησιμοποιούν κόλλα.

 

Χρησιμοποιούν πουρέ πατάτας αντί για παγωτό στο χωνάκι

diafimistika kolpa

Αν έβαζαν παγωτό στο χωνάκι κάθε φορά που ήθελαν να βγάλουν μια φωτογραφία, θα έπρεπε κάθε τρεις και λίγο να το αλλάζουν επειδή θα έλιωνε και θα χαλούσε την εικόνα. Η καλύτερη λύση λοιπόν, είναι να βάλουν πουρέ πατάτας ο οποίος μοιάζει πάρα πολύ εμφανισιακά και μπορούν να τον βάψουν με τα χρώματα ζαχαροπλαστικής.

 

Βάζουν ζωντανά έντομα στο ψυγείο για να μην πετάξουν κατά την φωτογράφιση

fotografies petaloudes

Πόσες φορές έχουμε δει τέτοιες διαφημιστικές εικόνες και το πρώτο πράγμα που μας ήρθε στο μυαλό ήταν το πως κατάφεραν να πετύχουν έτσι κάποιο έντομο; Σίγουρα πολλές. Να όμως που για να τα καταφέρουν, βάζουν στο ψυγείο τις υπέροχες πεταλούδες, ώστε να έχουν πιο αργά αντανακλαστικά.

 

Βάζουν χαρτόνι ανάμεσα σε κομμάτια από κέικ για να τα σταθεροποιήσουν

keik diafimisi

Με το να βάλουν χαρτόνι στο ενδιάμεσο από τα κομμάτια του κέικ καταφέρνουν να το σταθεροποιούν στην θέση που θέλουν, ενώ ταυτόχρονα γλιτώνουν και την κρέμα που θα έπρεπε να βάλουν για να τα ενώσουν.

 

Χρησιμοποιούν βερνίκι παπουτσιών για το ιδανικό χρώμα στα ψητά

diafimiseis tips

Επειδή το να πετύχεις το ιδανικό χρώμα κατά το ψήσιμο κάποιου κρέατος δεν είναι και ότι πιο εύκολο, για να τελειοποιήσουν την εικόνα βάζουν βερνίκι παπουτσιών, το οποίο δίνει την κατάλληλη απόχρωση για να δείχνει ξεροψημένο.

 

Αλείφουν με γλυκερίνη τα μπουκάλια της μπύρας για να είναι γυαλιστερά

diafimisi mpiras

Η γλυκερίνη όταν απλώνεται σε γυάλινη επιφάνεια, έχει την ιδιότητα να συγκρατεί επάνω της σταγόνες νερού. Γι’ αυτό όταν βγάζουν ένα μπουκάλι από τα παγάκια το νερό δεν τρέχει, αλλά φαίνεται παγωμένο το μπουκάλι και έχει σταγόνες επάνω του.

 

Βάζουν πηλό σε μαχαιροπήρουνα για να κρατιούνται σταθερά στο πιάτο

advertising tricks

Προφανώς, αν δοκιμάσεις να αφήσεις και εσύ στην ίδια θέση επάνω στο πιάτο ένα πιρούνι να μην τα καταφέρεις και να σου πέσει μέσα. Για αυτό τον λόγο βάζουν πηλό για να το σταθεροποιήσουν και να έχουν ένα πιο όμορφο αποτέλεσμα.

 

Ψεκάζουν με λακ τα φρούτα για να είναι γυαλιστερά

diafimiseis frouta tricks

Τα φρούτα φαίνονται έτσι φρέσκα και γυαλιστερά χάρις στην δύναμη της λακ. Έτσι δημιουργούνται και οι σταγόνες επάνω στα φύλλα τους.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!