5 Ζώα που “αγαπούν” τα ναρκωτικά!

Τα ζώα, όπως και οι άνθρωποι έχουν μερικές αδυναμίες! Τους αρέσουν τα ναρκωτικά. Κι αν μάλιστα τα συνηθίσουν, δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτά και κυνηγάνε για την επόμενη δόση τους.

 

Τα συμπτώματα έλλειψης δόσης είναι πάνω κάτω ίδια με τους ανθρώπους, χωρίς τη συνοδεία, φυσικά, κάποιας φράσης όπως “Φιλαράκι έχεις ένα ευρώ, να πάρω μια “τυρόπιτα.”

 

 

 

Δες επίσης: Τα 10 πιο εικίνδυνα ναρκωτικά στον κόσμο!

 

Ποια ζώα κάνουν χρήση παράνομων ουσιών;

Πουλιά

animals-doing-drugs

Εκατοντάδες είδη πουλιών έχουν μια συνήθεια που λέγεται “μυρμήγκιασμα”. Σκέψου το κάτι σαν σπα πουλιών, όπου τα πουλιά τρίβονται με τοξικά μυρμήγκια. Με το τρίψιμο, τα μικροσκοπικά ζωύφια, απελευθερώνουν τις τοξίνες τους και αυτό είναι καλό για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί μετά μπορούν να φαγωθούν άφοβα από τα φτερωτά πλάσματα και δεύτερον, σκοτώνουν τα παράσιτα πάνω στο φτέρωμα.

Βέβαια, πολλά πουλάκια εθίζονται στις τοξίνες και το κάνουν χωρίς να πεινούν ή να θέλουν να κάνουν αποπαρασίτωση. Σε σημείο, που αν τους δείξεις μια φωλιά μυρμηγκιών, θα σου πουν κι ένα τραγούδι σαν μεθυσμένα, γιατί θέλουν τη δόση τους και τη θέλουν ΤΩΡΑ!

Οπότε μπορείς να χαρείς, υπάρχουν και χειρότερες ουσίες από τις ανθρώπινες για να εθιστείς! Βέβαια, αν τρίβεσαι κι εσύ με μυρμήγκια, ε, δεν υπάρχει καμία σωτηρία.

 

Τζάγκουαρ

jaguar-drugs

Αν και δεν είναι επιβεβαιωμένο 100% επιστημονικά, τα τζάγκουαρ εθίζονται σε ένα χόρτο! Φαντάζομαι γνωρίζεις ότι, πολλά θηλαστικά καταναλώνουν χορτάρι, για να χωνέψουν και συνήθως να το κάνουν εμετό, μαζί με τις βαριές τροφές, που κατανάλωσαν. Μια συνήθεια, που πήραν από τα μακρινά ξαδερφάκια τους.

Μία από τις πρασινάδες, που καταναλώνουν, λέγεται hallucinogenic caapi vine ή σε ελεύθερη μετάφραση παραισθησιογόνος κισσός! Αυτό το φυτό, κάνει τα τζάγκουαρ πιο ενεργητικά και επιθετικά (κάτι σαν την κοκαΐνη) και γι αυτό είναι σχεδόν αδύνατο από τους επιστήμονες να το μελετήσουν, γιατί θα κατέληγαν πρωινό.

Οι αποδείξεις για την ύπαρξη αυτού του φυτού, για να μην νομίζεις ότι σου λέω κάτι στην τύχη, υπάρχουν στο national geographic.

 

Χιμπατζής

zwa-kanoun-narkwtika

Δεν είναι καθόλου αστείο το να εθιστείς στη νικοτίνη. Βέβαια, αν το πάθει κάποιος χιμπατζής είναι πάρα πολύ αστείο.

Λέγεται ότι οι χιμπατζήδες “κλέβουν” τη συνήθεια από τους ανθρώπους μαζί με τα τσιγάρα τους! Το κάνουν για δύο λόγους, για να δείξουν cool στην αγέλη αλλά και επειδή έχουν εκνευρισμό αν δεν κάνουν seχ.
Βέβαια αυτά τα θηλαστικά όχι απλά καπνίζουν, αλλά κρύβουν και τα τσιγάρα τους από τους φύλακες των ζωολογικών κήπων, για να μην τους τα πάρουν.

Όταν οι φύλακες τα βρουν, τους τα παίρνουν και τους βάζουν σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης και συνήθως, οι χιμπατζήδες τα καταφέρνουν. Το θετικό της υπόθεσης είναι. ότι αν μπορούν αυτοί να το κάνουν, μπορείς και εσύ.

 

Μικρό καγκουρό

kagkouro-ekswghinoi-australia

Τα καγκουρό ζουν στην Αυστραλία. Η Αυστραλία είναι από τους μεγαλύτερους προμηθευτές οπίου του κόσμου. Ναι καλά κατάλαβες! Τα κανγκουρό έχουν την τάση να πηγαίνουν σε κοιλάδες με παπαρούνες και να τρώνε τόσες, όσες χρειάζεται για να μαστουρώσουν.

Όταν το πάθουν αυτό αρχίζουν να χοροπηδάνε, ασταμάτητα σε κύκλους, μέχρι να κουραστούν. Είναι το πιο γλυκό χορευτικό, που θα δεις ποτέ στη ζωή σου. Αυτοί οι κύκλοι που κάνουν, καταπατάνε τις σοδειές. Συγγνώμη σε όσους θεωρούν, ότι έγινε κατάβαση εξωγήινων. Ήταν μαστουρωμένα θηλαστικά!

 

Μέλισσες

mellises-narkwtika

Δες επίσης: Τα 10 πιο άσχημα ζώα στον κόσμο!

Το να είσαι μέλισσα είναι σκληρή δουλειά. Έχεις μια απαιτητική βασίλισσα, που λέει τρέχα σε εκείνο το λουλούδι, γονιμοποίησε το άλλο. Και το βράδυ που θα γυρίσεις στο μελίσσι, εκείνη είναι απασχολημένη με το να γεννά αυγά! Ε, λογικό να θέλεις να ξεδώσεις το βράδυ, πίνοντας μερικά σφηνάκια από καθαρή αιθανόλη, αντίστοιχη, σε ποσότητα, με 10 ποτήρια κρασί!

Όσο περισσότερο μεθύσουν οι μελοπαραγωγοί, τόσο πιο αντικοινωνικοί και επιθετικοί γίνονται. Σαν τον κλασσικό μεθυσμένο θείο, που έχει κάθε οικογενειακό τραπέζι. Και αφού, είναι επικίνδυνο να πετάς και να είσαι μεθυσμένος, ξαπλώνεις με την πλάτη στο έδαφος σκεπτόμενος τα αναπάντητα ερωτήματα της ζωής.

[adrotate banner=”12″]
Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!