3 Εφαρμογές για να μεταφέρεις αρχεία από κινητό σε pc!

Τώρα που τα smartphones μας είναι πλέον σαν mini υπολογιστές, όλοι μας έχουμε αποθηκευμένα μέσα αρχεία βίντεο και εικόνες, που είτε έχουμε τραβήξει μόνοι μας είτε τα έχουμε κατεβάσει από το διαδίκτυο.

Τι γίνεται όμως όταν θέλεις να μεταφέρεις αρχεία από το κινητό σου στο pc; Θα μου πεις έχω το usb καλώδιο ή όποιος έχει laptop χρησιμοποιεί και τα bluetooth. Γιατί όμως να χρειάζεσαι καλώδιο όταν υπάρχουν τόσα εύκολα και χρήσιμα προγράμματα για να μπορέσεις να περάσεις όλων των ειδών τα αρχεία στον υπολογιστή σου;

Έψαξα λοιπόν και σου βρήκα τα τρία καλύτερα προγράμματα, τα οποία εκτός του ότι θα σε βοηθήσουν να στέλνεις τα πάντα πιο γρήγορα, είναι και ελαφριά για να μην κολλάει το κινητό σου!

 

 

Δες επίσης: Πως να σπάσεις τον κωδικό του Wi-fi του γείτονα;

 

Πως να μεταφέρεις εύκολα τα αρχεία από το smartphone στον υπολογιστή σου

 

AirDroid

programma metaforas arxion

To AirDroid είναι ένα πολύ καλό νέο application για τους χρήστες κινητών Android και είναι δωρεάν. Μπορείς μέσω του προγράμματος να συνδεθείς στο Google+, στο Facebook, ή το Twitter και να πάρεις όλες σου τις φωτογραφίες.

Επιπλέον, διαθέτει διάφορα εργαλεία διαχείρισης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να στείλεις τα πάντα στον υπολογιστή σου, με μόνη προϋπόθεση να έχει Windows λειτουργικό και να είναι το κινητό σου συνδεδεμένο στο ίδιο WiFi δίκτυο με το pc σου.

Για να κατεβάσεις το AirDroid κάνε κλικ εδώ!

 

PushBullet

metafora arxion kinito pc

Και αυτή εδώ η εφαρμογή κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά, καθώς μπορείς να μεταφέρεις μέχρι και ολόκληρους φακέλους στον υπολογιστή σου με μέγεθος μέχρι και 1GB.

Και εδώ θα πρέπει οι δύο συσκευές να είναι συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο WiFi, ενώ υπάρχει ακόμη μία προϋπόθεση, η οποία είναι να έχεις στο smartphone σου έκδοση Android 5.0 Lollipop ή και πιο καινούρια.

Εδώ μπορείς να βρεις το application!

 

Dropbox

dropbox efarmogi

Δες επίσης: Τα 5 καλύτερα δωρεάν Antivirus!

Τέλος, υπάρχει πάντα και το Dropbox που ίσως να γνωρίζεται οι περισσότεροι, μόνο που τα αρχεία αυτή τη φορά δεν έρχονται απευθείας στο pc σου, αλλά αποθηκεύονται σε έναν χώρο στο διαδίκτυο.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό και στην συνέχεια να ανεβάσεις τα αρχεία που θέλεις να πάρεις από το κινητό σου τηλέφωνο. Προφανώς θα χρειαστεί να είσαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ. Τώρα το μόνο που μένει είναι να συνδεθείς στη σελίδα www.dropbox.com και από τον υπολογιστή σου και να επιλέξεις τους φακέλους που θέλεις να κατεβάσεις.

Τόσο απλά και εύκολα θα έχεις περάσει τα πάντα από το κινητό σου στο pc.

Εσύ γνωρίζεις κάποιον άλλο τρόπο να μας προτείνεις;

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!