Τα 5 καλύτερα δωρεάν Antivirus!

Ενδιαφέρεσαι να κατεβάσεις ένα free Antivirus για το pc σου, αλλά δεν ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο; Μόλις βρήκες την λύση που έψαχνες! 

Ο στόχος σου δεν πρέπει να είναι απλά να βρεις ένα δωρεάν Antivirus να κατεβάσεις, αλλά να βρεις το καλύτερο και το λειτουργικότερο, για να προστατέψεις τον υπολογιστή σου από τα διάφορα malware.

Οπότε, ξέχνα την παλιά καλή σου τεχνική για google search με θέμα download free antivirus και γίνε πιο συγκεκριμένος. Δες τα καλύτερα δωρεάν antivirus και διάλεξε ποιο θα γίνει δικό σου.

 

Δες επίσης: Τα 5 καλύτερα πληρωμένα antivirus για το 2017!

 

Ποια είναι τα αποτελεσματικότερα free-Antivirus!

Να ξεκινήσω με το βασικότερο. Μπορεί το Avast να είναι το τρίτο πιο διαδεδομένο antivirus, με βάση τα download του, αλλά προσωπικά σε καμία περίπτωση δεν είναι και από τα καλύτερα.

Να είναι καλά η διαφήμιση που του έχουν κάνει!

Πρώτον είναι Πολύ και ξανά λέω πολύ βαρύ για το pc, σε σχέση με αυτά που θα προτείνουμε και δεύτερον είναι πολύ εκνευριστικό καθώς μπλοκάρει και τα πιο αθώα προγράμματα.

 

AVG Antivirus Free 2014

AVG antivirus

To πρώτο και καλύτερο δωρεάν antivirus είναι μακράν το AVG. Από την πρώτη του εμφάνιση δέχτηκε 503.000.000 downloads. Καθόλου λίγα, έτσι;

Τώρα από την λειτουργική του πλευρά το AVG, αν το pc σου είναι καθαρό και κάνεις την εγκατάσταση, είναι εξαιρετικά ισχυρό στο να εμποδίσει όλα τα ανεπιθύμητα Malware που κυκλοφορούν.

Από την άλλη όμως, αν το σύστημα σου έχει ήδη μολυνθεί από κάποιον ιό και θέλεις να εγκαταστήσεις το συγκεκριμένο antivirus, για να το καθαρίσεις, μπορεί να δυσκολευτείς αρκετά.

Στην τελευταία του έκδοση το AVG δίνει επίσης μεγάλη σημασία και στην προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, με τα tools που παρέχει.

 

Comodo Internet Security

comodo dorean antivirus

Οι περισσότεροι δεν θα το γνωρίζεται καν, αλλά πραγματικά μιλάμε για ένα εξαιρετικό antivirus και το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Η Comodo παρέχει όλο το πακέτο antivirus και Firewall εντελώς δωρεάν και όχι όπως όλα τα υπόλοιπα που χρησιμοποιούν πληρωμένες σουίτες Internet Security, για την υποστήριξη των λειτουργιών Firewall.

Στην ουσία το Comondo δεν επιτρέπει να περάσει τίποτα απολύτως στον υπολογιστή σου, αλλά αυτό έχει και το αρνητικό του.

Αν επιλέξεις την προστασία στο “αυστηρό”, το Comodo θα σου μπλοκάρει διαρκώς τα πάντα και θα ζητάει μονίμως την έγκριση σου για να συνεχίσει.

 

BitDefender Antivirus Free Edition 2017

dorean antivirus

To BitDefender είναι ένα απίστευτα ελαφρύ (σε αντίθεση με το Avast) και εξαιρετικά “ήσυχο” antivirus, που πραγματικά δεν ενοχλεί καθόλου με την παρουσία του.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με μετρήσεις που έχουν γίνει από ανεξάρτητα εργαστήρια, οι επιδόσεις του είναι εκπληκτικές, όσον αφορά τον εντοπισμό και καθαρισμό των Malware.

Μπορεί να μην είναι τόσο γνωστό και αυτό το antivirus όσο άλλα δωρεάν Antivirus, όμως είναι αποδεδειγμένα ένα από τα καλύτερα δωρεάν antivirus που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά.  Κατέβασε Δωρεάν τη δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών!

 

Ad-Aware Free Antivirus+ 11

dorean Antivirus

Το Ad-Aware είναι το δεύτερο δημοφιλέστερο δωρεάν antivirus που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή, με συνολικά 383.000.000 downloads. Δηλαδή, 120.000.000 λιγότερα downloads από το AVG.

Αρχικά η χρησιμότητα του Ad-Aware ήταν να προστατεύει τους χρήστες από τους ιούς των διαφημίσεων, μέσω μικρών εικονιδίων. Στην πορεία όμως εξελίχθηκε σε antispyware, για να καταφέρει σήμερα να είναι ένα αξιόπιστο antivirus.

Avira Free

avira antivirus

Και για το τέλος αφήσαμε το Avira, το οποίο στις μετρήσεις των εργαστηρίων είχε το ίδιο υψηλή βαθμολογία σχετικά με τον εντοπισμό αλλά και τον καθαρισμό με το BitDefender, ενώ επίσης είναι αρκετά ελαφρύ.

Το μεγάλο μειονέκτημα του Avira είναι ότι  διαθέτει ένα “Experts Market” στο οποίο οι χρήστες ,μπορούν να έχουν τεχνική βοήθεια από τους “Ειδικούς” επί πληρωμή και μόνο.

Εσύ ποιο antivirus χρησιμοποιείς; Η ακόμη καλύτερα, ποιο θα επιλέξεις να κατεβάσεις;

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!