Πως να μην τα θαλασσώσεις στο 2ο ραντεβού!

Πολλές θεωρίες και κανόνες έχουν γραφτεί για τα πρώτα ραντεβού, τι γίνεται όμως με τα δεύτερα; Οk, η πρώτη συνάντησή σου πήγε εξαιρετικά. Και μπράβο σου! Όμως, πρέπει να γνωρίζεις ότι αυτό, είναι μόνο η αρχή.

Ήρθε λοιπόν η στιγμή που θέλεις να βγείτε για 2η φορά! Πώς της το λες; Που την πας; Τι διαφορετικό πρέπει να κάνεις; Αύτες είναι κάποιες από τις ερωτήσεις που, σίγουρα, θα τριγυρνάνε στο μυαλό σου!

Εδώ θα βρεις μερικούς κανόνες, ώστε να δεις την καλή σου και να την εντυπωσιάσεις, για άλλη μια φορά.

 

 

Δες επίσης: 7 Πράγματα που θέλουν οι γυναίκες στο κρεβάτι!

 

Οι κανόνες της 2ης συνάντησης για σίγουρη επιτυχία!

 

Επέλεξε κάτι συναρπαστικό

 

pws-na-thn-entypwsiaseis

Είναι κοινή λογική, πιστεύω. Οι άνθρωποι αγαπάμε το συναρπαστικό και το καινούργιο. Αν μάλιστα βρεις κάτι συναρπαστικό, για να κάνετε και σε αυτό το ραντεβού, θα της αποδείξεις ότι μετράει σαν άνθρωπος για σένα.

Επίσης, πολύ σημαντικό είναι να γνωρίζεις ότι, παρόλο που το διασκεδάσατε πάρα πολύ παίζοντας bowling στο 1ο ραντεβού, δεν πρέπει να το επανάλαβεις και στο δεύτερο! Φυσικά, δε σημαίνει ότι δεν θα το ξανακάνετε ποτέ. Απλά, κάντε κάτι διαφορετικό για τώρα.

 

 Απέφυγε το δείπνο ή την ταινία

mhn-pate-gia-tainia

Δεν γίνεται να τη γνωρίζεις τώρα και να πάτε για δείπνο ή ταινία. “Γιατί;”, θα με ρωτήσεις. Και απάντώ! Το μεν πρώτο παραπέμπει σε συνέντευξη εργασίας, το δε δεύτερο σου απαγορεύει να μιλήσεις μαζί της και να τη μάθεις καλύτερα! Φαντάζομαι βγαίνετε για να γνωριστείτε, σωστά;

 

Πήγαινε την για καφέ ή ποτάκι πριν το ραντεβού

 

kafes-prin-to-rantevou

Μην σου φαίνεται περίεργο! Αφού την βλέπεις για δεύτερη φορά, δεν θα νιώθετε περίεργα ο ένας απέναντι στον άλλο. Εφόσον λοιπόν, είσαι στην περίοδο που θέλεις να μάθεις για αυτήν όσα περισσότερα γίνεται, μπορείτε να πάτε σε κάποιο μπαρ, με happy hour, για φθηνά ποτά ή να καθίσετε σε κάποια χαλαρή καφετέρια. Προσοχή όμως! Θυμήσου, αυτό το “pre-date”, να μην διαρκέσει πάνω από μία ώρα, γιατί το κορίτσι θα βαρεθεί.

 

Εξέπληξε την!

 

phgaine-thn-ekei-pou-ths-aresei

Αν έχεις βγει ένα σωστό πρώτο ραντεβού, θα έχεις μάθει πράγματα που της αρέσουν και μέρη που της αρέσουν. Θα ήταν πολύ συναρπαστικό, να της κάνεις έκπληξη σε αυτό το date και να την πας εκεί που θα ήθελε να πάει. Σίγουρα θα το θεωρήσει πολύ γλυκό και θα την κερδίσεις! Άσε που αν συνειδητοποιήσει ότι την πρόσεχες, όταν μιλούσε, θα το εκτιμήσει βαθύτατα!

 

Βάλε τα δυνατά σου!

 

to-kalutero-rantevou-gia-ekeinh

Δες επίσης: 8 Αντρικές συμπεριφόρες που ενοχλούν τις γυναίκες!

Το δεύτερο ραντεβού είναι το πιο σημαντικό! Αν την εντυπωσιάσεις, θα βγείτε και τρίτο. Και ξέρεις, τότε είναι που αρχίζουν να συμβαίνουν τα καλύτερα. Προσπάθησε λοιπόν, η βραδιά να της μείνει αξέχαστη!

[adrotate banner=”12″]
Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!