7 Πράγματα που θέλουν οι γυναίκες στο κρεβάτι!

Πολλοί άντρες ενώ έχουν τον τρόπο τους για να φτάσουν μια γυναίκα στο κρεβάτι, την ώρα του seχ χάνουν όλο το παιχνίδι επειδή δεν ξέρουν το πως να της φερθούν. Σίγουρα η κάθε γυναίκα έχει τις δικές προτιμήσεις, αλλά όλες μας συμφωνούμε σε κάποια πράγματα.

Αν σε ενδιαφέρει λοιπόν να την τρελάνεις και δεν κοιτάς μόνο να περάσεις εσύ καλά, τότε σου έχω τους καλύτερους τρόπους για να την κάνεις να μην μπορεί να σε βγάλει από το μυαλό της!

 

 

 

Δες επίσης: Τι εννοεί μια γυναίκα όταν σου λέει…

 

Τι θέλουν οι γυναίκες στο κρεβάτι

 

Το παιχνίδι ξεκινάει πριν την κρεβατοκάμαρα

Δεν γίνεται να περιμένεις ότι με το που θα μπείτε στο σπίτι θα θέλει σαν τρελή να την πας στο κρεβάτι. Ξεκίνα από πριν να της δείχνεις το πόσο την θέλεις και μη σου πω ότι το καλύτερο είναι να ξεκινήσεις πριν καν φτάσετε στο σπίτι.

Και οι δημόσιοι χώροι έχουν την χάρη τους, ακόμη και αν ένας από αυτούς είναι το ασανσέρ λίγο πριν μπείτε στο σπίτι. Γενικά θέλουμε τον χρόνο μας για να είμαστε έτοιμες, οπότε κάνε κάτι για να το επισπεύσεις.

 

Να της βγάλεις τα ρούχα αργά

Σίγουρα παίζει και το πάθος τον ρόλο του και πολλοί άντρες εκείνη την στιγμή δεν μπορούν να περιμένουν και όλα γίνονται με γρήγορες κινήσεις, όλες οι γυναίκες όμως θέλουν πρώτα το παιχνίδι τους.

Δείξτης πόσο σου αρέσει αφιερώνοντας της χρόνο, όσο την χαϊδεύεις και την φιλάς. Τα ρούχα μπορούν να βγουν και λίγο πιο αργά, αν θέλεις να την κάνεις να μην μπορεί να κρατηθεί άλλο.

 

Άστην κάποιες φορές να πάρει τον έλεγχο

zeugari krevati

Το να έχει ο άντρας τον έλεγχο είναι και το αναμενόμενο και φυσικά αρέσει σε όλες μας, θα πρέπει όμως να την αφήνεις κάποιες φορές να έχει εκείνη τον πρώτο λόγο για να μπορεί να σε ευχαριστήσει με τον τρόπο που θέλει.

Έτσι και εσύ θα περάσεις καλά, αλλά και εκείνη θα νιώσει ότι έχει τον έλεγχο και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να σου μείνει η βραδιά αξέχαστη.

 

Να υπάρχει ποικιλία

Ok καλά είναι να είσαι εσύ από πάνω της ή εκείνη μερικές φορές, αλλά δεν είναι μόνο αυτές οι στάσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε. Εξέπληξε την ευχάριστα κάθε φορά προτείνοντας της και κάτι καινούριο.

Επιπλέον, όταν μιλάμε για ποικιλία να θυμάσαι ότι αφορά και τις κινήσεις σου. Δεν υπάρχει μόνο ένα τέμπο γρήγορο ή αργό, το ιδανικό είναι οι εναλλαγές την κατάλληλη στιγμή. Κάποιες φορές έχουμε όρεξη για άγρια παιχνίδια και κάποιες άλλες θέλουμε και τον ρομαντισμό μας με αγκαλιές και φιλιά.

 

Δείξτης πόσο την θέλεις

adras masaz gineka

Μπορεί πολλοί άντρες να λένε πως είμαστε δύσκολες και περίεργες, τουλάχιστον στον συγκεκριμένο τομέα, αλλά αυτό δεν ισχύει απλά αυτοί που το λένε μάλλον δεν προσπαθούν.

Κάνε ότι περνάει από το χέρι σου για να το ευχαριστηθεί και εκείνη όσο εσύ και να της δείξεις ότι δεν θέλεις απλά να τελειώσεις μόνος σου. Τώρα σε αυτό μπορεί να λειτουργήσει θετικά ένα μασάζ στην αρχή, μέχρι και το να την κοιτάζεις στα μάτια όταν μπαίνεις μέσα της.

Και αν δεις ότι κάτι που αρέσει σε εσένα την ψιλοχαλάει, απλά άλλαξε το!

 

Κατέβα χαμηλά

Δεν είναι απαραίτητο να το κάνεις αν δεν αισθάνεσαι εσύ άνετος, αλλά να ξέρεις πως αν ασχοληθείς με την συγκεκριμένη περιοχή και δεν το κάνεις από αγγαρεία, αυτή σου η κίνηση θα εκτιμηθεί δεόντως και σίγουρα μετά θα θέλει να στο ανταποδώσει.

Βέβαια, αν είσαι από αυτούς που δεν αισθάνονται και τόσο άνετα να το κάνουν και το χεράκι σου μπορεί να κάνει θαύματα, αρκεί όμως να δείχνεις ότι έχεις πάθος και όρεξη.

 

 Δες επίσης: Γιατί οι σημερινές 30άρες τα φτιάχνουν με μικρότερους;

 

Κάνε σενάρια

Για να μην σου πω να παίξετε παιχνίδι ρόλων, το οποίο θα ήταν αρκετά seχy σε μερικές περιπτώσεις, φρόντισε να της ερεθίσεις πρώτα την φαντασία.

Τι καλύτερο λοιπόν από το να τις βάζεις ιδέες όσο είσαστε ακόμη έξω και να της μιλάς για τις φαντασιώσεις σου. Ακόμη και στο κρεβάτι ψιθύρισε της το τι θέλεις να της κάνεις και πως. Τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα!

[adrotate banner=”12″]
Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!