8 Αντρικές συμπεριφορές που ενοχλούν τις γυναίκες!

Όλοι έχουν τα ελαττώματα τους. Υπάρχουν αντρικές συμπεριφορές που ενοχλούν τις γυναίκες όπως φυσικά και το αντίθετο. Αυτή τη φορά θα μείνουμε στο πρώτο.

Μπορεί να νομίζεις ότι τα κάνεις όλα σωστά πολλές φορές όμως αυτό δεν ισχύει. Ίσως να μην στο έχει πει και κανείς αφού οι φίλοι μας αγαπάνε με τα ελαττώματα μας ή και η κοπέλα σου απλά παραβλέπει κάποια πράγματα που δεν της αρέσουν.

Υπάρχει όμως και πιθανότητα μια γυναίκα , από το πρώτο κιόλας ραντεβού να διακρίνει κάτι από όλα αυτά και έτσι να μη συνεχίσει. Οπότε καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να τα αλλάξεις, πρώτα από όλα για εσένα..

Δες επίσης Γιατί οι γυναίκες βγαίνουν από πάνω σε κάθε καυγά

 

Δες λοιπόν Αντρικές συμπεριφορές που ενοχλούν τις γυναίκες

Ξενοκοιτάς

ksenokoitaei aggouria.net

Αυτό είναι το Νο1 ενοχλητικό πράγμα που μπορείς να κάνεις. Σκέψου ότι είσαι έξω και μπροστά της κοιτάς κάποια άλλη που πέρασε. Αυτό αυτόματα τη μειώνει σαν γυναίκα, και έκτος αυτού το συνδυάζει με την απιστία. Θα σου άρεσε να το έκανε εκείνη? Και ναι! Τα μάτια είναι για να βλέπουν αλλά ο σεβασμός δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Είσαι εγωκεντρικός

Σε αυτή την κατηγορία ανήκεις αν θεωρείς πως ο κόσμος περιστρέφεται γύρω σου. Σίγουρα δεν μπορείς να το καταλάβεις μόνος σου αυτό. Συνήθως αν είσαι εγωκεντρικός θεωρείς πως πρέπει να σε υπηρετούν όλοι, να είσαι το κέντρο της προσοχής και φυσικά δεν δέχεσαι κριτική από κανέναν.

Αναβλητικότητα

Αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα. Είναι πραγματικά εκνευριστική συνήθεια και παραπέμπει κυρίως στην τεμπελιά.

Αναξιόπιστος

Δεν τηρείς τις υποσχέσεις σου και βάζεις τα πράγματα που είναι να κάνεις για τον εαυτό σου συνεχώς πάνω από των υπολοίπων, χωρίς να θέτεις προτεραιότητα.

Γκρίνια

griniaris aggoyria.net

Γκρινιάρης είναι συνήθως ένας άνθρωπος που δεν είναι ευχαριστημένος με τίποτα. Διαμαρτύρεσαι για τα πάντα δεν διασκεδάζεις με τίποτα και είσαι αγενής. Οποιαδήποτε προσπάθεια και αν κάνουν οι γύρω σου καταλήγει πάντα στο κενό. Με λίγα λόγια δεν σου αρέσει απολύτως τίποτα

Αναισθησία

Οι γυναίκες σε γενικές γραμμές είναι πιο συναισθηματικές από τους άντρες ή τέλος πάντως εκφράζουν τα συναισθήματα τους περισσότερο. Αυτό κάποιες φορές σε κάνει να πιστεύεις ότι η κοπέλα απέναντι σου είναι απλά υπερβολική αγνοώντας τα συναισθήματα της.

Ακατάστατος

akatastatos

Έχεις το σπίτι σου ακατάστατο, δεν προσέχεις την υγιεινή σου και γενικά δεν προσεχείς τον εαυτό σου. Είναι πραγματικά ενοχλητικό και όχι μόνο για τις γυναίκες…

Είσαι κτητικός

[adrotate banner=”12″]

Κτητικός θεωρείται ένας άνδρας που πιστεύει ότι μια γυναίκα αποτελεί αντικείμενο ιδιοκτησίας. Θέλει να έχει τον έλεγχο της από κάθε δράση, λέξη ή και στάση απέναντι σε καθημερινά απλά πράγματα , ακόμα και αν δεν έχει κανένα δικαίωμα..

Μπορεί να φαίνονται υπερβολικά αλλά κάποιοι έχουν αυτές τις συμπεριφορές.Εσύ θεωρείς ότι έχεις κάποια από αυτές τις συμπεριφορές έστω και σε μικρό βαθμό?

>>Δες όλα τα άρθρα απο τις Συμβουλές για Άντρες!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!