Δες γιατί οι γυναίκες βγαίνουν από πάνω σε κάθε καυγά

Γνωρίζεις πως η αντίστασή είναι μάταιη με το γυναικείο φύλο αφού οι γυναίκες βγαίνουν από πάνω σε κάθε διαφωνία έτσι κι αλλιώς.

Κάθε φορά που θα νομίζεις πως έχεις δίκιο κατά ένα περίεργο τρόπο θα γυρίσει ανάποδα αφού μια γυναίκα κατέχει το οπλοστάσιο της τακτικής που την βγάζει πάντα νικήτρια ότι και να κάνεις και αυτό ισχύει σε οποιαδήποτε σχέση σου με το γυναικείο φύλο….

 

Δες λοιπόν πως οι γυναίκες βγαίνουν από πάνω σε κάθε λεκτική διαμάχη…

 

Δεν περιορίζεται μόνο στο θέμα της διαφωνίας.

Για μια γυναίκα το να βγει νικήτρια με το να είναι σωστή, είναι δυο εντελώς διαφορετικά θέματα τις περισσότερες φορές. Έτσι λοιπόν αν βρεις ένα έγκυρο σημείο με επιχειρήματα το οποίο δεν μπορεί να αντικρούσει, πολύ απλά θα αλλάξει θέματα εστιάζοντας σε ένα από τα άπειρα λάθη σου… έτσι θα μπείτε σε ένα καινούριο θέμα και μάντεψε ποιος θα έχει την τελευταία λέξη…

Δες γιατί οι γυναίκες βγαίνουν από πάνω σε κάθε καυγά

Έχουν μεγαλύτερο συναισθηματικό λεξιλόγιο

Οι γυναίκες έχουν άπειρες λέξεις να εκφράσουν οποιοδήποτε συναίσθημα σε αντίθεση με εσένα που έχεις πέντε κύριες λέξεις (καλά, τσαντισμένος,καυ*****ος, κουρασμένος και πεινασμένος). Προσπαθώντας να της δώσεις να καταλάβει τα αρνητικά συναισθήματα που σου έχει δημιουργήσει είναι σαν να είσαι στο πρώτο έτος της νομικής και εκείνη δικηγόρος με 10 έτη πείρα…

Δες γιατί οι γυναίκες βγαίνουν από πάνω σε κάθε καυγά

Ξέρει που θα σε χτυπήσει

Μια γυναίκα ξέρει καλά τα ευάλωτα σημεία σου. Εκεί ακριβώς θα εστιάσει και θα στο πετάξει σαν πυρηνική βόμβα…Πραγματικά δεν θέλει να το κάνει αυτό γιατί κατά βάθος σε αγαπάει αλλά δεν είναι αυτό το θέμα στον τσακωμό. Σημασία έχει ποιος θα πει τη τελευταία λέξη και υποσυνείδητα ξέρει πως πρέπει να είναι εκείνη.

Eye of the Tiger

Η γυναίκα έχει αντοχή που δεν φαντάζεσαι και θα τραβήξει το θέμα μέχρι να σε εξαντλήσει… Το να πέσει για ύπνο πριν τελειώσει ο καυγάς (ο οποίος θα συνεχιστεί αύριο) θεωρείται απώλεια στη μάχη..

Κράτα το

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!