Η 15χρονη υπέρβαρη μπαλαρίνα που μαγεύει με τον χορό της!

Πολλοί είναι εκείνοι που κατακρίνουν τους ανθρώπους που έχουν περιττά κιλά και μάλιστα όχι μόνο για την εμφάνιση, αλλά κάνουν και διάφορα ενοχλητικά σχόλια θεωρώντας ότι τα κιλά μπορούν να τους σταθούν εμπόδιο σε πολλές τους δραστηριότητες. Μία έφηβη υπέρβαρη μπαλαρίνα όμως κατάφερε να γίνει πηγή έμπνευσης για όσους αγαπούν το χορό.

Είναι υπέροχο το να βλέπεις ανθρώπους και ειδικά σε μικρή ηλικία, να προσπαθούν να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα παρόλα τα εμπόδια τα οποία μπορεί να τους κλείνουν τον δρόμο.

Ένα από αυτά τα άτομα είναι σίγουρα και η Lizzy, της οποίας το όνομα κατάφερε να κάνει τον γύρο του κόσμου, ανεβάζονται βιντεάκια με τις χορευτικές της ικανότητες σαν μπαλαρίνα!

 

Υπέρβαρη μπαλαρίνα έγινε πηγή έμπνευσης μέσα από τα βίντεο της στο Instagram!

Το όνομα της νεαρής αυτής κοπέλας είναι Lizzy Howell και κατάγεται από την πόλη Μίλφορντ της πολιτείας Ντελαγουέρ των Ηνωμένων Πολιτειών. Σε ηλικία μόλις 15 ετών κατάφερε να γίνει viral, αναρτώντας πολλές φωτογραφίες και βίντεο από τον εαυτό της παρουσιάζοντας τις χορευτικές της ικανότητες, κυρίως στον κόσμο του Instagram αλλά και του Facebook.

Lizzy ipervari balarina

Η στιγμή όπου άφησε τους πάντες άφωνους ήταν φυσικά όταν ξεκίνησε να κάνει αβίαστα 11 συνεχόμενες στροφές Fouetté, οι οποίες είναι από τις πιο απαιτητικές στροφές στο κλασικό μπαλέτο. Το συγκεκριμένο βίντεο το έχουν δει περισσότερα από 100.000 άτομα αφήνοντας απίστευτα κολακευτικά σχόλια για την κοπέλα.

Lizzy Howell mpaleto aggouria.net

Σε συνέντευξη που έδωσε η Lizzy στην Daily Mail Online έπειτα από την δημοτικότητα που είχε τόσο το βίντεο όσο και γενικότερα ο λογαριασμός της στο Instagram, είπε ότι χορεύει από πέντε χρονών και ότι κάνει μπαλέτο 10 χρόνια τώρα. Εφόσον μπορεί και ασχολείται με αυτό που αγαπάει, δηλαδή τον χορό, δεν την απασχολεί καθόλου το βάρος της και τα σχόλια των άλλων.

plus size balarina

Μάλιστα, μέσα στον Δεκέμβριο του 2016 είχε συμμετάσχει στην παράσταση “Ο Καρυοθραύστης” που είχε ανέβει στην πόλη της.

perierges eidisis kosmos aggouria.net

Τέλος, της ζήτησαν να δώσει μία συμβουλή για όλους εκείνους που θέλουν να κυνηγήσουν τα όνειρα τους, αλλά τα στερεότυπα τους εμποδίζουν. Τότε λοιπόν η 15χρονη Lizzy είπε ότι τα στερεότυπα είναι για να τα σπάμε και ότι θα πρέπει να προσπαθούν 2 φορές περισσότερο από ότι όλοι οι άλλοι, αλλά θα αξίζει τον κόπο μιας και θα αποδείξουν στους haters ότι έκαναν λάθος!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!