11 Άτομα που έκαναν πολλά για μια ωραία φωτογραφία!

Οι φωτογραφίες έχουν αρχίσει να γίνονται όλο και πιο πολύπλοκες. Προσπαθείς να βρεις την σωστή γωνία, το σωστό τοπίο, την σωστή πόζα και πολλά άλλα. Όσο όμως περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο βλέπουμε συνέχεια τις ίδιες φωτογραφίες από διαφορετικά άτομα. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να κάνεις κάτι πρωτοποριακό.

Κάποιοι φωτογράφοι όμως ήταν πιο γενναίοι και κατάφεραν χάρη στην επιμονή και την γενναιότητά τους να βγάλουν κάποιες πολύ όμορφες φωτογραφίες. Το κλειδί της επιτυχίας είναι να βρεις την κατάλληλη στιγμή για να κάνεις την λήψη που θα κάνει την διαφορά. Μια καλή φωτογραφία δείχνει την σκληρή δουλειά του φωτογράφου.

Φωτογράφοι με μεγάλη φαντασία!

fotografies kosmos

Δες επίσης 15+2 «τρελούς» φωτογράφους κάνουν τα πάντα για μια λήψη!

Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε από την φωτογράφο Okka Supardan. Για να καταφέρει να τραβήξει αυτό το πλάνο σίγουρα χρειάστηκε πολύ υπομονή και πολύ καλό συγχρονισμό. Το αποτέλεσμα όμως σίγουρα είναι μια πολύ καλή ανταμοιβή.

fotografia epeksergasia

Μια φωτογραφία πολλές φορές γίνεται ακόμα καλύτερη μετά από επεξεργασία. Ο Σουηδός φωτογράφος Erik Johansson τράβηξε και επεξεργάστηκε την φωτογραφία και μας έδειξε τι μπορεί να φτιάξει κάποιος με λίγη φαντασία.

fotografies aggouria.net

Η φωτογραφία λήφθηκε στο Καράκας της Βενεζουέλας. Το όνομα της φωτογράφου είναι Ariana Cubillos. Δήλωσε πως εκείνη τη στιγμή υπήρχαν πολλά πράγματα για να φωτογραφίσει και είχε μόνο 1 δευτερόλεπτο για να τραβήξει την φωτογραφία.

epikindines fotografies

Σε αυτήν την φωτογραφία μπορείς να δεις τον Mauli Dhan ο οποίος είναι κυνηγός μελιού. Σκαρφαλώνει σε μια ανεμόσκαλα για να πάρε το παραισθησιογόνο μέλι από μια κυψέλη.

fotografies 8alassa

Σε αυτήν την φωτογραφία, ο φωτογράφος Justin Hofman, ήθελε να μας δείξει πόσα σκουπίδια έχουν φτάσει στον ωκεανό. Δες επίσης 16 σοκαριστικές φωτογραφίες από την ρύπανση στην Κίνα!

anemostrovilos fotografia

Μία εικόνα που έκανε τον γύρο του διαδικτύου λίγο μετά την δημοσίευσή της στο facebook. Ο σύζυγος της Cecilia Wessels έκανε εργασίες στον κήπο την ώρα που ένα ανεμοστρόβιλος ήταν κοντά στο σπίτι τους.

ifestio lava

Δες επίσης 13 φωτογράφους που δεν χρειάζονται το Photoshop!

Η υπέροχη αυτή εικόνα ήταν ένα αποτέλεσμα πολύ καλό συγχρονισμού. Στην φωτογραφία απεικονίζεται μία ηφαιστειακή αστραπή κατά την διάρκεια μιας έκρηξης στο Μεξικό. Για να καταφέρει να πετύχει κάτι τέτοιο ο φωτογράφος σίγουρα χρειάστηκε πολύ υπομονή.

leukos karxarias

Χρειάζεται μεγάλο ρίσκο για να φτάσει τόσο κοντά σε ένα λευκό καρχαρία μόνο και μόνο για να καταφέρεις να τραβήξεις μία φωτογραφία. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό και ταυτόχρονα τρομακτικό.

fotografia ippopotamos

Μια φωτογραφία τραβηγμένη από τον Cory Richards που σίγουρα μπήκε σε μεγάλο κίνδυνο. Είναι γνωστό ότι οι ιπποπόταμοι είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα και επιθετικά ζώα στον πλανήτη για τον άνθρωπο.

sistima kataigidon

Σίγουρα δεν θα ήθελες να πλησιάσεις ένα μεγάλο σύστημα καταιγίδων. Πως όμως θα το έβλεπες αν δεν υπήρχαν φωτογράφοι όπως ο Maximilian Conrad που δεν έχουν θέμα να ρισκάρουν για ένα πλάνο σαν αυτό;

agria zoa

Δες επίσης 18 φωτογράφους που έκαναν την ιδανική λήψη!

Η υπομονή και ο συγχρονισμός ήταν απίστευτα καλός για την συγκεκριμένη φωτογραφία. Ο Nigel Hodson ήταν ο φωτογράφος που σίγουρα στο τέλος της ημέρα πήρε την τέλεια ανταμοιβή.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!