13 Φωτογράφοι που δεν χρειάζονται το Photoshop!

Το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε όταν βλέπουμε μια πολύ εντυπωσιακή και ταυτόχρονα περίεργη εικόνα στο internet είναι ότι λογικά θα έχει περάσει από photoshop.

Στις μέρες μας ακόμη και οι πιο πιτσιρικάδες ξέρουν να χειρίζονται το συγκεκριμένο πρόγραμμα και όπως όλοι μας γνωρίζουμε, αν έχεις ασχοληθεί λίγο περισσότερο και ξέρεις πως να επεξεργαστείς σωστά μια εικόνα μπορείς να κάνεις συγκλονιστικά πράγματα.

Και αυτό είναι τέχνη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συναγωνιστεί την φωτογραφία. Όπως και να το κάνουμε, άλλο είναι να βλέπεις ένα φυσικό τοπίο και άλλο μια επεξεργασμένη εικόνα.

Το κακό όμως είναι ότι επειδή αρκετοί έχουν ξεχάσει τι πάει να πει να βγάζεις ωραίες φωτογραφίες την κατάλληλη στιγμή και από την κατάλληλη γωνία, έχουμε καταλήξει να αμφισβητούμε όλες τις εικόνες που βλέπουμε, για το κατά πόσο είναι αληθινές.

Οι εικόνες όμως που θα δεις στην συνέχεια, όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται, είναι 100% πραγματικές! Δες ακόμη 10 φωτογραφίες που δεν θα πιστέψεις ότι είναι αληθινές!

 

Φωτογραφίες που δεν θα πιστεύεις ότι δεν έχουν περάσει από το Photoshop!

asteies eikones muges

asties fotografies paralia

eikones katallili stigmi

Δες επίσης: 10 Αστείες φωτογραφίες με photoshop που πάσαραν για αληθινές!

eikones katallili stigmi

epikindina hobby

ikones pseudaisthiseis

ikones pseudaisthiseis

 

kallitexnikes fotografies

paraksenes pisines aggouria.net

paraxeno alogo eikones

perierga ktiria kosmos aggouria.net

 

perierges eikones aggouria.net

perierges ikones zoa

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!